Healthy Quantum

Voetreflexzonetherapie 

Wat is voetreflexzonetherapie? 

Het hele lichaam, dus alle organen, ledematen, spieren en weefsels zijn weerspiegeld in de voeten. Door de zones te behandelen ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan of lichaamsdeel. Hierdoor kan het beter gaan functioneren. Blokkades in het orgaan of de energiebaan lossen op of verminderen. Hierdoor verminderen de klachten en wordt het hele lichaam weer in balans gebracht. Dit is ook het doel van deze behandeling. 

Ieder lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Door regelmatig een voetreflextherapie te ondergaan wordt het lichaam hierin gestimuleerd. Het ontdoet zich door de behandeling van afvalstoffen, in immuunsysteem wordt versterkt en het krijgt (nieuwe) energie. Dat is zeer prettig om te ervaren omdat het lichaam vaak door dagelijkse routine of te veel overbelasting is uitgeput.


Voetreflexzone behandeling kan ondersteunen bij:

Burn-out, hoofdpijn/migraine, RSI klachten, reuma, darm- en spijsverteringsklachten, PMS en andere menstruatieklachten, overgangsproblematiek, suikerziekte, opgezette voeten bij suikerziekte, geen gevoel in de voeten bij suikerziekte, schildklierproblemen, hypoglykemie, vermoeidheid, kinderloosheid, onrust, slapeloosheid, slaapstoornissen, slechte nachtrust, acne, huidverkleuringen, bekkeninstabiliteit, heupklachten, nek en schouderklachten, hernia en nog veel meer....


Voetreflexzonetherapie kan op meerdere manieren worden ontvangen. Door een lichte behandeling en aanraking van de voeten en enkels maar ook door stevige druk te geven op een zonegebied. Soms kan stevige druk of zelfs lichte aanraking gevoelig zijn. Dat is zeker niet erg, dat betekend vaak dat daar een blokkade zit. Na een paar behandelingen zult u de gevoeligheid niet meer ervaren. 

Ook voor baby's en kinderen is een voetreflexzonetherapie behandeling zeer geschikt. Net als bij volwassenen kunnen veel klachten verholpen of verlicht worden. Kinderen worden vaak heel rustig. Een behandeling voor baby's en kinderen duurt ongeveer 30 minuten omdat kinderen sneller reageren dan volwassenen.  

 

AFSPRAAK MAKEN
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn