Over mij

Mijn naam is Corinne van Teijlingen. Ik ben 35 jaar en moeder van 3 kinderen, 2 jongens en een meisje. Reizen is mijn ontspanning en ik vind het prachtig om andere culturen te leren kennen. Fotoalbums maken vind ik leuk in de wintermaanden. Qua sport vind ik joggen heerlijk om te doen.  


Mijn verhaal

Op jonge leeftijd kreeg ik eczeem. Na van alles geprobeerd te hebben kwam ik er na 30 jaar achter dat ik allergisch was voor chemicaliën (E-nummers en smaakversterkers) en bepaalde soorten voedsel. Er moest drastisch iets veranderen. Zalffjes smeren hielp niet omdat mijn allergie van binnenuit komt. 

In 2017 kwam ik in aanraking met bessencapsules van Juice Plus waar ik een receptenboek bij kreeg. Ik dacht: "oh nee ik ben geen keukenprinses". Maar ik wilde het wel proberen dus ben ik 1 week gaan detoxen. Daar was mijn huid het helemaal niet mee eens. Het hele lichaam ging in protest. De jeuk was bijna ondragelijk maar ik hield vol! 

Na twee weken ging het zo goed met mijn huid dat ik mij verder ging verdiepen in voeding en suikers. Na vier weken merkte ik dat mijn nagels sterker werden en niet meer afbraken. Wat nog mooier was: mijn huid werd zachter en de schilfers verdwenen. Dat allemaal dankzij de bessencapsules. Ik had me nog nooit zo goed gevoeld. Omdat ik zo positief was over dit product, ben ik ook de groente- fruit en omegacapsules gaan gebruiken voor mijn dagelijkse vitamine aanvulling. 

Omdat deze producten zoveel voor mij hebben gedaan (en nog steeds doen), adviseer en help ik nu andere mensen.


Hoe ik ben begonnen met massage, voetreflextherapie en Reiki...

In het 2010 heb ik mijn diploma voor klassieke massage behaald via Anand Opleidingen. Ik ben begonnen met gasten te masseren die verbleven in mijn bed & breakfast.

In 2012 was ik zwanger van mijn eerste kindje. Tijdens mijn zwangerschap hield ik extreem veel vocht vast (20kg). Ik had erg veel last van mijn knieën en mijn verloskundige raadde mij aan om voetreflextherapie te doen om de bevalling ingang te zetten. Ik maakte meteen een afspraak voor die middag. In de avond begonnen de weeën en een paar uur later was mijn zoon geboren. Verder niet meer aan voetreflextherapie gedacht totdat ik zwanger was van de tweede. Helaas lag hij in een stuit positie en wilde de gynaecoloog een keizersnee inplannen. Dit wilde ik eigenlijk niet en ging terug naar de verlosverkundig die mij weer voetreflextherapie aanraadde. Ik heb meteen een afspraak gemaakt en kon diezelfde middag langskomen want ik was al ruim 39 weken zwanger. De volgende ochtend stond een ct en echo gepland bij de gynaecoloog. Tijdens de ct werd ik misselijk en ik zei: "Hij gaat draaien". Volgens de gynaecoloog was dit niet mogelijk want er was te weinig ruimte om te draaien en hij lag ongunstig. Toch ging hij draaien en lag in de goede positie. Tijdens de echo zei de gynaecoloog: "Wow, maar mevrouw ik denk dat het 2 baby's zijn omdat ik van mening ben dat zover in de zwangerschap de baby niet kan draaien. Ik denk dat 1 baby zich 9 maanden lang heeft verstopt". "Ik zei: "Nee hoor hij is gewoon gedraaid en het gaat nu een mooie natuurlijke bevalling worden". Een paar dagen later heb ik nog een keer een voetreflex afspraak gemaakt in de middag en ja hoor in de avond begonnen de weeën zoals bij mijn eerste kind. Een paar uur later had ik mijn tweede zoon in mijn armen.

Voetreflextherapie had mijn intresse gewekt en ik besloot een studie te volgen via Civas Opleidingen.  Er werd aangeraden om ook de Reiki Master studie te volgen omdat het een mooie combinatie kan zijn. Dus zo startte ik met 2 studies. 

In maart 2018 heb ik mijn praktijk- en theorie certificaat behaald en ben toen gestart als voetreflextherapeut bij Fontana in Bad Nieuweschans. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. In juni 2019 ben ik gestopt omdat ik hoogzwanger was van mijn derde kind. Ook bij deze zwangerschap heb ik aan het einde een afspraak gemaakt voor voetreflextherapie. Mijn verloskundige zei:  "Dat is handig, kunnen we de bevalling een beetje plannen". Ook na deze afspraak zijn de weeën begonnen en had ik een paar uur later een prachtige dochter. In oktober 2019 ben ik weer aan de slag gegaan in een ruimte die mijn vader beschikbaar had gesteld in zijn huis. Daar kwamen zoveel cliënten dat het mij deed besluiten om een eigen praktijk te beginnen. Hiervoor moest ik nog eindexamen doen, want dat was er door de zwangerschap niet meer van gekomen. In augustus 2020 ben ik geslaagd met vlag en wimpel en ontving een diploma. 

Ondertussen ben ik in die jaren ook met Reiki verder gegaan en heb veel geoefend en geleerd. Deze studie heb ik in september 2020 afgerond.  Ik mag mezelf nu Reiki Master noemen. Mijn Reiki certificaten en voetreflextherapie diploma heb ik ingeruild voor 1 diploma Voetreflex-Reikitherapeut. Ik hoop daar vele mensen mee te kunnen helpen.

Omdat ik nooit uitgeleerd ben, ben ik begin oktober 2020 gestart met de opleiding Edelstenen Therapie. Dat ik later in combinatie kan toepassen met de Reiki behandelingen. Dus nu nog even verder leren..... 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram