Lichaamspakkingen

Lichaamspakkingen zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en zijn enorme omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden. Je voelt gewoon dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt en dan dat gevoel na afloop: werkelijk als herboren!

Dit komt omdat lichaamspakkingen heel snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren. Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend en voedend.

Je ligt op de behandeltafel en deze is lekker warm. Er ligt een infrarooddeken op en is ca. 40 graden. Hierdoor gaan de porien open en trekt de creme in. Het voordeel van een creme pakking is dat je niet hoeft te douchen en je huid heerlijk zacht aanvoelt. 


De behandeling:

De behandeling start met het insmeren & masseren van de creme. Je ligt eerst op de buik en na het insmeren lig je op de rug. Je ligt op plastic en deze is dus niet koud omdat daaronder de infrarooddeken ligt. Na het insmeren van de creme wordt de pakking gesloten. Daarna wordt het licht gedoofd en kunt je heerlijk genieten van de zachte muziek en rust. Na de behandeling kun je genieten kopje natuurzuivere thee. 

* Deze behandeling kan het beste ongekleed. Voelt u zich daar niet prettig bij, dan kunt u ook een bikini of strakke korte zwembroek aandoen. Geen gewone lingerie of boxershort omdat hierin vlekken van de creme kunnen achterblijven omdat het niet goed uitwasbaar is.

AFSPAAK MAKEN
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram