Healthy Quantum

Reviews

Leuk als je een review schrijft over de praktijk, de behandelingen en/of wat je graag zelf wilt vertellen over jou ervaring(en).

Reviews Nature Health Solutions

11 berichten op 3 pagina's
Kelly Boersma
23-08-22 22:54:32
Een voetreflex behandeling gedaan. Corinne wilde mijn klachten vooraf niet weten. Dat vertel ik wel op het einde zei ze. Ik was verbaasd dat Corinne mij de dingen aangaf waar ik al jaren last van heb. Wow, dit is gaaf. Het is ook zo ontspannen, geweldige ervaring. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende afspraak volgende maand.
Heleen Wiersema
13-05-22 09:00:44
Geen idee wat bioresonantie was maar toch een afspraak gemaakt ivm hielspoor. Ik heb 2 korte behandelingen gehad. Na de eerste behandeling voelde ik dat de pijn veel minder was. ZO 3 dagen na de 2de behandeling helemaal geen pijn meer. Ik kan iedereen dit aanraden.
Karin Frediks
21-12-21 21:11:05
Gezondheiskuur gedaan een waanzinnig resultaat in korte tijd. Was al 7,2 kg kwijt in 21 dagen. Ik ben nog steeds verbaasd hoe makkelijk dit ging, niet meer in de avond iets snaaien wat ik altijd deed. Diëten heb ik meerdere malen gedaan maar dat was niet vol te houden dus uiteindelijk steeds weer gewicht erbij ipv eraf. Ook de zijn er klachten weg waarvan ik dacht nou heb ik al jaren dus hoort erbij. Zo blij dat ik geen opgeblazen buik meer heb en de lage rugpijn ook is verdwenen. Uiteindelijk in totaal 14 kg kwijt. Ik kan dit iedereen aanraden, twijfel niet maar gewoon doen. Dit is andere dan alle andere programma's.
Celina Bosma
30-09-21 16:17:31
Heerlijk genoten van de hotstone massage. Raad het iedereen aan!
Marianne Geerlings
16-08-21 00:04:59
Ik had destijds een hotstone massage gewonnen via facebook. Dus via de win actie mijn eerste kennismaking met de praktijk en de hotstone massage. Normaal ben ik moe na een gewone massage, maar de hotstone massage gaf mij ontspanning tijdens de massage en thuis kreeg ik een energieboost. Alles laat los tijdens deze behandeling, echt geweldig.
Tonen: 5  10   20


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn