Reviews

Ik zal het erg leuk vinden als je een review schrijft over de praktijk, de behandelingen en/of wat je graag zelf wilt vertellen over jou ervaring(en) bij Be Healthy & Enjoy Life.


Reviews van Be Healthy & Enjoy Life

Karin Frediks
21-12-21 21:11:05
Gezondheiskuur gedaan een waanzinnig resultaat in korte tijd. Was al 7,2 kg kwijt in 21 dagen. Ik ben nog steeds verbaasd hoe makkelijk dit ging, niet meer in de avond iets snaaien wat ik altijd deed. Diëten heb ik meerdere malen gedaan maar dat was niet vol te houden dus uiteindelijk steeds weer gewicht erbij ipv eraf. Ook de zijn er klachten weg waarvan ik dacht nou heb ik al jaren dus hoort erbij. Zo blij dat ik geen opgeblazen buik meer heb en de lage rugpijn ook is verdwenen. Uiteindelijk in totaal 14 kg kwijt. Ik kan dit iedereen aanraden, twijfel niet maar gewoon doen. Dit is andere dan alle andere programma's.
Celina Bosma
30-09-21 16:17:31
Heerlijk genoten van de hotstone massage. Raad het iedereen aan!
Marianne Geerlings
16-08-21 00:04:59
Ik had destijds een hotstone massage gewonnen via facebook. Dus via de win actie mijn eerste kennismaking met de praktijk en de hotstone massage. Normaal ben ik moe na een gewone massage, maar de hotstone massage gaf mij ontspanning tijdens de massage en thuis kreeg ik een energieboost. Alles laat los tijdens deze behandeling, echt geweldig.
Lonneke Luijendijk
19-03-21 17:58:04
Heel fijne ontspannende massage gehad. Nette, verzorgde en mooie salon en vriendelijke vrouw. Zeker aanrader!
Marjolein Ritsema
18-03-21 18:02:02
Via Groupon een massage gekocht en gelijk een afspraak gemaakt. Wat een heerlijkheid! En wat een leuke ruimte en een leuke vrouw.
Ik ga zeker nog eens terug voor een massage of een voetreflexbehandeling (of een combinatie daarvan), want dit is echt een heerlijk cadeau aan jezelf 👍
Tonen: 5  10


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram