Healthy Quantum

Webshop/Website

Ik krijg vaak de vraag welke producten ik zelf gebruik. Ik heb de afgelopen heel wat voedingssupplementen geprobeerd ivm mijn huid. Lees ook zeker even mijn verhaal onder het kopje over mij. In de winter 2021 had ik helemaal geen klachten met mijn huid gehad. Ik kon zelfs zwemmen in een zwembad. Voor vele iets gewoons maar voor mij niet. In de zomer 2022 gebruikte ik niet zoveel of niet frequent de voedingssupplementen want het ging zo goed met mijn huid. Tot het herfst werd en ging ineens wat minder en uiteindelijk in december ging het helemaal fout. Mijn man gaf een opmerking: he lieverd vorige winter had jij nergens last van, zo het door die voedingssupplementen komen? Dus meteen besteld eind december. Nu is het januari 2023 en mijn lichaam is weer in de herstelfase. 

Mensen om mij heen valt het ook op nu dus kreeg meerdere vragen welke voedingssupplementen gebruik je dan? Na dit verhaal is het duidelijk dat ik met trots kan zeggen dat ik partner ben bij het bedrijf Lifeplus. Partner bij Lifeplus ben ik overigens al vanaf 1 april 2021. Nu ik zelf zo overtuigd ben kan ik het andere niet onthouden om met deze producten kennis te maken. 

Een paar dagen geleden is er een volledige nieuwe webshop/website gelanceerd. Het is een prachtige webshop/website geworden met ook heel veel topics om eens te lezen. Zie onder het kopje Wellness het Welzijnscentrum staan met honderden topics. 

Ook kun je via mijn website van Lifeplus nu makkelijk producten bestellen. Ik zou zeggen neem een kijkje en heb je vragen kun je contact met mij opnemen. Hieronder staat de link van mijn andere website. 

Webshop 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn