NATURE HEALTH SOLUTIONS

Massages

Massages zijn heel ontspannend, helend en rustgevend voor lichaam en geest. Massages verlichten stress van het dagelijkse drukke leven, verzachten pijn in de spieren en bevorderen de doorbloeding zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Tevens wordt het lichaam gestimuleerd tot cel vernieuwing, betere stofwisseling en goed laten stromen van energie door de energiebanen. Dus echt een weldaad voor je lichaam.


Klassieke Massage

De klassieke massagevorm is vooral gericht op het soepeler maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid.  Klachten op fysiek- stress- mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen of verdwijnen. Deze massage is tevens de oudste massagevorm.


Natuursteenmassage (Hotstone massage)

Al eeuwen oud maar nog niet zo lang geleden in eens weer herontdekt. Deze massage heeft een diepe helende en ontspannende werking. Wordt gegeven met warme gladde basaltstenen rond de 45 graden. Een basalt steen is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Daardoor kan deze steen de warmte goed vasthouden. De warmte van deze stenen kunnen tot wel 4 cm doordringen in het spierweefsel.

Een natuursteen (hotstone) massage begint met een klassieke massage van het lichaam. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van de opgewarmde basaltstenen. Wanneer het lichaam is gemasseerd met de warme stenen worden de stenen op het lichaam gelegd voor een diepere werking. Dit geeft tegelijkertijd een heerlijk verwarmend gevoel, er ontstaat een diepere ontspanning en bloed-en lymfbanen gaan beter stromen. Dit zorgt ervoor dat blokkades in spierweefsel makkelijker opgelost worden!

Zwangerschapsmassage


Zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massage wat verlichtend kan werken. Het geeft naast een ontspannen gevoel ook een geluksgevoel. Een moment voor jezelf en je kindje. 

Een mooie en intensieve periode. Juist in deze maanden vragen jou kindje en je lichaam veel van jou. Je spieren moeten harder werken, je houding verandert, liggen en soms slapen gaat minder prettig. Zo zijn er hormonale en fysieke veranderingen. Je zwangerschap heeft ook invloed op je bloedsomloop. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten.

Je kunt zwangerschapsmassage ondergaan vanaf de derde maand van je zwangerschap tot de laatste dag.

AFSPRAAK MAKEN


 


  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info