NATURE HEALTH SOLUTIONS

Reviews

Leuk als je een review schrijft over de praktijk, de behandelingen en/of wat je graag zelf wilt vertellen over jou ervaring(en).

Reviews

17 berichten op 4 pagina's
Laura Holman
05-12-23 01:18:57
Wow en pow niet meer zonder. Ik begon met de wow en pow omdat ik 10 kg wilde afvallen nou dat is makkelijk gelukt. Wat mij nog meer deed verbazen was de rust in mijn hoofd. Ik heb last van ADHD en rust is iets wat ik niet ken. Nu heb ik concentratie, ben veel minder snel afgeleid en het is geen puzzel meer in mijn hoofd. Voor het afvallen niet meer nodig maar voor de rust wel, neem dan nu een halve dosering per dag. Niet meer zonder deze 2 producten
Sonja Kuilman
04-12-23 16:12:23
Ik heb de harmonic card gekocht. Ik was al vaker bij Corinne geweest voor een bioresonantie behandeling dus begrijp beetje was frequenties doen en helpt heel goed de behandelingen. Dus ik kocht de kaart tegen EMF straling. Eindelijk slaap ik eens nachten door. Ik doe hem onder mijn kussen op de rust kant en werkt. Overdag neem ik hem mee in mijn tas en heb veel meer focus en rust in mijn hoofd.
Bianca Ypma Lochmans
04-12-23 16:06:30
Ik ben nu een half jaartje bezig met de wow, pow en booster en ben nu al vanaf 107, 8 kilo naar 87 kilo gegaan. Zonder er een hongergevoel, omdat je van alles moet laten staan. Je gaat met deze producten automatisch minder eten en trek in zoetigheid verdwijnt naar de achtergrond. Waar ik eerst de hele dag liep te snoepen, heb ik er nu geen behoefte meer aan. Tuurlijk trakteer ik mezelf wel eens op een chocolade reep of iets anders, maar heb dan niet de behoefte om het achterelkaar op te eten. Dus deze producten hebben bij mij erg geholpen tot nu toe, want ik ga nog even door om mijn streefgewicht van 75 kilo te bereiken.
Ingrid Grit
04-12-23 15:55:38
De wow, pow en Boost zijn geweldige producten.
Ze zorgen er dat ik geen hongergevoel meer heb en mijn behoefte naar suikers is zo goed als weg.
Inmiddels 25 kilo afgevallen en ik ga nog even door.
Hendrika Willems
04-12-23 15:50:04
Ik zeg ook wow tegen de wow. Ik heb de wow, pow en boost is echt super dit. Meteen na inname dacht ik uuh geen behoefte naar suiker. Corinne zei al je voelt het meteen en ik dacht ja tuurlijk. Ik moet zeggen JA je voelt meteen. Net een paar weken gebruik ik de producten maar wel al 4 kg afgevallen
Tonen: 5  10   20


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info