NATURE HEALTH SOLUTIONS

Webshop

Ik krijg vaak de vraag welke producten ik zelf gebruik. Ik heb de afgelopen heel wat voedingssupplementen geprobeerd ivm mijn huid. Lees ook zeker even mijn verhaal onder het kopje over mij. In de winter 2021 had ik helemaal geen klachten met mijn huid gehad. Ik kon zelfs zwemmen in een zwembad. Voor vele iets gewoons maar voor mij niet. In de zomer 2022 gebruikte ik niet zoveel of niet frequent de voedingssupplementen want het ging zo goed met mijn huid. Tot het herfst werd en ging ineens wat minder en uiteindelijk in december ging het helemaal fout. Mijn man gaf een opmerking: he lieverd vorige winter had jij nergens last van, zo het door die voedingssupplementen komen? Dus meteen besteld eind december. 

Mensen om mij heen valt het ook op nu dus kreeg meerdere vragen welke voedingssupplementen gebruik je dan? Nu ik zelf zo overtuigd ben kan ik het andere niet onthouden om met deze producten kennis te maken op gebied van wellness, lifestyle.

Ook kun je via mijn website van Govvi nu makkelijk producten bestellen. Ik zou zeggen neem een kijkje en heb je vragen kun je contact met mij opnemen. Hieronder staat de link van mijn andere website. 

De tijdelijke aanbiedingen staan niet op de website. Wil je niks missen volg dan mijn whatsapp communitie.

Webshop 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info