NATURE HEALTH SOLUTIONS

Even voorstellen

Ik ben Corinne van Teijlingen. Als 39-jarige moeder van drie jonge kinderen - twee jongens en een meisje - geniet ik van het leven en alle avonturen die het met zich meebrengt. In mijn vrije tijd vind je me vaak reizend, waar ik geniet van het verkennen van andere culturen en het ontdekken van nieuwe plekken. In de wintermaanden vind ik het heerlijk om fotoalbums te maken en me te verdiepen in verschillende onderwerpen. Sporten is ook een passie van mij, vooral joggen geeft me de ontspanning en energie die ik nodig heb.

 

Mijn verhaal

Op een jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met eczeem, een uitdaging die mijn leven lange tijd heeft getekend. Na jarenlang zoeken naar oplossingen kwam ik er eindelijk achter, na 30 jaar, dat mijn huidproblemen werden veroorzaakt door allergieën voor chemicaliën, E-nummers en bepaalde voedingsmiddelen. Het was duidelijk dat er iets drastisch moest veranderen. Maar zalfjes en oppervlakkige behandelingen bleken niet afdoende, omdat mijn allergie dieper lag, van binnenuit.

In 2017 stuitte ik op een nieuwe benadering die mijn leven zou veranderen: groente-, fruit-, kruiden- en omega-capsules, compleet met een receptenboek. Hoewel ik mezelf nooit als een keukenprinses had beschouwd, besloot ik het een kans te geven en begon ik met een week detoxen. Mijn huid reageerde heftig, maar ik zette door.

Na twee weken begon ik verbeteringen te zien. Mijn huid werd zachter, de schilfers verminderden en zelfs mijn nagels werden sterker. Ik was verrast en besloot me verder te verdiepen in voeding en suikers. Na vier weken was het resultaat verbluffend: mijn eczeemklachten namen af en ik voelde me beter dan ooit tevoren.

In de zomer van 2021 besloot ik een gezondheidsreset te doen, vastbesloten om mijn eczeem voorgoed achter me te laten. Na 36 jaar kan ik zeggen dat ik eindelijk een stuk minder last heb van mijn huidklachten. Ik voel me gezonder en sterker dan ooit tevoren en kan eindelijk genieten van een beetje meer normaal leven.

Foto door Aarón Blanco Tejedor van Unsplash

 

In 2010 behaalde ik mijn diploma voor klassieke massage via Anand Opleidingen. Mijn reis begon toen ik mijn gasten in mijn bed & breakfast begon te masseren.

Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2012 kreeg ik te maken met extreme vochtophoping en knieklachten. Mijn verloskundige raadde voetreflextherapie aan om de bevalling op gang te brengen, en tot mijn verbazing begonnen de weeën na de behandeling al snel. Dit herhaalde zich tijdens mijn tweede zwangerschap, waarbij voetreflextherapie zelfs hielp om de baby in een gunstigere positie te laten draaien. Deze ervaringen wekten mijn interesse in voetreflextherapie en leidden me naar een opleiding bij Civas Opleidingen, gecombineerd met een studie tot Reiki Master.

Foto door Katherine Hanlon van Unsplash

In maart 2018 behaalde ik mijn certificaten en begon ik als voetreflextherapeut bij Fontana in Bad Nieuweschans. Na een korte pauze vanwege mijn derde zwangerschap hervatte ik mijn praktijk in oktober 2019. De positieve feedback van mijn cliënten moedigde me aan om mijn eigen praktijk te starten, wat resulteerde in het behalen van mijn diploma in augustus 2020.

Tijdens deze periode ging ik ook verder met mijn Reiki-studie en voltooide ik deze in september 2020, waardoor ik mezelf nu Reiki Master mag noemen. Ik besloot mijn certificaten te combineren tot één diploma als Voetreflex-Reikitherapeut. Aanvullend deed ik nog een cursus edelstenen therapie wat perfect aansluit.

In februari 2021 begon ik met de studie Dermatherapie op Natuurlijke Wijze, waarmee ik anderen kan helpen met huidklachten, terwijl ik zelf verlost was van mijn eczeem. Mijn verlangen om meer te leren en anderen te helpen bracht me ook naar de studie Ortomoleculair Therapeut, omdat ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt. Mijn persoonlijke ervaringen hebben me gedreven om me nog verder te verdiepen, vooral omdat ik weet hoeveel mensen last hebben van huidziekten zoals eczeem.

In 2020 heb ik mijn passie ontdekt voor frequentietherapie, ook bekend als bioresonantie, en sindsdien werk ik intensief in dit vakgebied. Dankzij deze innovatieve behandelingsmethode heb ik de mogelijkheid om mensen over de hele wereld te behandelen en hen te helpen hun welzijn te verbeteren. Het is inspirerend om te zien hoe deze geavanceerde technologie het leven van mijn cliënten positief beïnvloedt, en ik kijk ernaar uit om blijvend een significante bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van anderen.

MEER WETEN OVER BIORESONANTIE

 

Foto door Sarah Brown van Unsplash 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info