NATURE HEALTH SOLUTIONS

Magnetische Therapie


Magnetische therapie, ook wel bekend als Vitaaltherapie, biedt wellicht de oplossing die je zoekt. Het doel van magnetische therapie is om onze cellen weer op te laden met de juiste energie en frequentie door middel van magneetvelden. Deze magneetvelden trillen op specifieke frequenties die overeenkomen met die van onze lichaamscellen, een fenomeen dat resonantie wordt genoemd. Het is juist deze resonantie die ervoor zorgt dat het magneetveld het trillingsbereik van onze lichaamscellen en organen positief kan beïnvloeden.

Magnetische therapie is bedoeld en geschikt om preventief, zonder medicijnen en zonder bijwerkingen, de kans op ziekte en ziekteverzuim te verminderen en in veel gevallen te voorkomen. Daarnaast ondersteunt het de genezing en kan het herstel van vele ziektes versnellen, zonder bekende bijwerkingen.

Waar kan magnetische therapie bij helpen? Denk aan aandoeningen zoals chronische pijn, fibromyalgie, arteriosclerose, Alzheimer, neuropathische pijn, reuma, migraine, darmproblemen, stress, vermoeidheid, hormonale klachten en meer. Zelfs voor sporters kan magnetische therapie voordelen bieden, zoals het verhogen van prestaties en het verminderen van blessures.

Hoe werkt magnetische therapie? Door middel van speciale metalen staafjes die je in je handen vasthoudt of door te zitten tegen een elektronenmat, kan de machine de frequenties van het specifieke probleem in korte tijd oplossen.

Laagfrequente pulserende magneetvelden zijn ontworpen om het lichaam te helpen bij het sneller regenereren van cellen en daardoor het normale genezingsproces te versnellen. Het is een veilige, pijnloze en medicijnvrije methode die verlichting biedt aan mensen met pijn en het genezingsproces bevordert. Het is echter geen wondermiddel; er is geen garantie op genezing, net zoals bij andere behandelingen.

Pulserend Magneetveld Therapie (PMF) dringt door in alle cellen, versterkt de ion-uitwisseling en verhoogt het zuurstofverbruik van de cel. Het heeft invloed op diverse aandoeningen, van gewrichtspijn tot slapeloosheid, en wordt zelfs gebruikt bij de behandeling van botbreuken.
Bij het overwegen van magnetische therapie is het belangrijk om rekening te houden met contra-indicaties, zoals zwangerschap, metalen voorwerpen in het lichaam, oude pacemakers, epilepsie en embolieën. Voor deze gevallen kan bioresonantie een alternatieve optie zijn.

Ontdek zelf de mogelijkheden van magnetische therapie en ervaar de voordelen voor je gezondheid en welzijn.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info