NATURE HEALTH SOLUTIONS

Magnetische Therapie

Magnetische therapie ook wel Vitaal therapie genoemd is misschien de oplossing
De bedoeling van magnetische therapie is om onze cellen weer op te laden met de juiste energie en frequentie d.m.v. magneetvelden. Deze magneetvelden trillen op specifieke frequenties die overeenkomen met die van onze lichaamscellen. Dit fenomeen noemt men, in wetenschappelijke kringen, resonantie. Het is uitgerekend deze resonantie, die ervoor zorgt dat het magneetveld het trillingsbereik van onze lichaamscellen en organen positief kan beïnvloeden.

Magnetische therapie is bedoeld en geschikt om preventief, zonder medicijnen en zonder bijwerkingen, de kans op ziekte en ziekteverzuim te verminderen en in veel gevallen te voorkomen en daarnaast ondersteunt het de genezing. Het herstel van vele ziektes gaat (veel) sneller. Van magnetische therapie zijn geen bijwerkingen bekend.

Waar kan je allemaal aandenken? Nou o.a. last van chronische pijn of fibromyalgie, arteriosclerose, Gastroparese, Alzheimer, chronische ziektes, Neuropatische pijn, Coeliakie, doofheid, huidziektes, reuma, migraine, darmproblemen, stress, vermoeidheid, hormonale klachten of een ander ongemak. Ik kan je ook  helpen met neurologische pijnen en verlammingsverschijnselen.

Ook zeker geschikt voor sporters. Magnetische therapie kan de prestaties verhogen en de kans op blessures te verminderen. Daarnaast ondersteunt het de genezing. Ook het herstel van blessures gaat (veel) sneller. 

AFSPRAAK MAKEN

Eenvoudig gaat magnetische therapie door middel van speciale metaal staafjes die je in je handen vasthoudt of kunt zitten tegen de elektronen mat. Daardoor kan de machine de frequenties van het specifieke probleem in korte tijd oplossen


Hoe werkt magnetische therapie?
Laag frequent pulserende magneetvelden zijn ontworpen om het lichaam te helpen bij het sneller regenereren van de cellen en daardoor het normale genezingsproces te versnellen. Het is een veilige, pijnloze, medicijnvrije methode, ontwikkeld voor zachte weefsel- en botbeschadiging problemen. Magnetische therapie geeft verlichting aan mensen met pijn, en helpt het genezingsproces te versnellen. Het is echter geen wondermiddel, net zomin als iedere andere behandeling of medicijn dat is – er is geen garantie op genezing.

Pulserend Magneetveld Therapie (PMF) dringt door in alle cellen, versterkt de ion-uitwisseling, laat de circulatie weer op het normale niveau komen en verhoogt het zuurstofverbruik van de cel. Onzichtbare magnetische veldlijnen gaan tegelijkertijd dwars door alle cellen in het lichaam, tot op het kleinste moleculaire niveau. Ze bereiken delen van het lichaam die met andere methoden niet efficiënt beïnvloed kunnen worden.

Vele mensen kunnen nauwelijks geloven, dat magnetische therapie op zo veel verschillende ziektebeelden een positieve invloed kan hebben. Een stille, pijnloze en onopvallende therapievorm, die gelijktijdig gewrichtspijnen, botbreuken, slapeloosheid, huidziekten en nog veel meer vermindert of geneest. Kan dat waar zijn?

Als je je verdiept in dit onderwerp kom je er al snel achter hoe elementair de functie en werking van magnetisme is die het lichaam heeft en begrijp je ook waarom het werkt. Enkele van de belangrijkste en fundamentele mechanismen in ons organisme functioneren door bio-elektrische en bio-magnetische processen. Magnetisme is voor de gecompliceerde machine van ons lichaam gelijktijdig smeermiddel, sturingsmechanisme en verzorgingsmiddel. 

Contra-indicaties Magnetische therapie:
- Zwangerschap
- Metalen voorwerpen in het lichaam
- Pacemaker (ouder model)
- Epilepsie
- Embolie

Bioresonantie kan een mogelijkheid zijn, mocht je 1 van de bovengenoemde contra-indicaties hebben. Alleen zwangerschap is niet mogelijk. 


Ontdekker Royal Raymond Rife
In de twintiger jaren van de vorige eeuw, heeft Royal Raymond Rife mogelijk een van de belangrijkste geneeskundige ontdekkingen gedaan in de geschiedenis: hij ontwierp en bouwde de allersterkste microscoop ooit gemaakt.

Deze microscoop had een enorme verandering in de geneeskunde kunnen veroorzaken. De microscoop van Royal Raymond Rife kon namelijk virussen en bacteriën levensgroot zichtbaar maken bij een vergroting van 60.000 keer. De biologische processen waren daarbij te volgen, wat zeer uitzonderlijk was. Een elektronenmicroscoop is hier namelijk niet toe in staat, omdat al het leven onder de elektronenmicroscoop direct dood gaat.

Royal Raymond Rife ontdekt polymorfe bacteriën
Met het gebruik van zijn microscoop ontdekte Royal Raymond Rife processen die niet eerder in de geneeskunde beschreven waren: bacteriën die verschillende verschijningsvormen aan konden nemen, wat ook wel ‘polymorfe bacteriën’ genoemd wordt. Royal Raymond Rife beschreef vier verschillende verschijningsvormen. Later werd een van deze verschijningsvormen, door een andere onderzoeker genaamd Wilhelm Reich, de T-Baccilli genoemd. Deze T-Baccilli zouden gewone menselijke cellen kunnen transformeren naar kankercellen. Een revolutionaire ontdekking: bacteriën die kanker veroorzaken.

De Rife machine
Een nog veel belangrijkere ontdekking van Royal Raymond Rife was een manier om selectief virussen en bacteriën uit te roeien in een lichaam. Hij kwam erachter dat elk virus en elke bacterie een eigen levensfrequentie had. Nadat hij deze frequenties in kaart had gebracht bouwde Royal Raymond Rife een machine die energie met deze frequenties het lichaam in stuurt. Het resultaat was dat de betreffende bacterie of virus ging resoneren en net als een glas bij de juiste toonhoogte, uit elkaar knalde. Vrij snel behaalde hij succes met het bestrijden van de T-baccilli, en andere virussen en bacteriën. De resonantietherapie was geboren.

Royal Raymond Rife en zijn onderzoek naar kanker
In een onderzoek onder 16 terminale kankerpatiënten die behandeld werden met de Royal Raymond Rife machine op de frequentie van de kankerbacterie, de T-baccilli, werd volgens Royal Raymond Rife een 100% succespercentage behaald. Een fenomenaal resultaat, dat niet onopgemerkt bleef. Er werd niet veel later een banket gehouden waar vele vooraanstaande artsen en onderzoekers uit de Verenigde Staten aanwezig waren. Het einde van alle ziekten leek nabij en de artsen toostten op dit geweldige resultaat.

Royal Raymond Rife in de doofpot
Korte tijd hierna bleek echter geen enkele arts of onderzoeker ooit van Royal Raymond Rife gehoord te hebben, ondanks het feit dat er fotomateriaal bestond van het betreffende banket. Sindsdien zijn Royal Raymond Rife’s bevindingen weggemoffeld en is hij voor gek uitgemaakt. Hoewel hij zijn bevindingen makkelijk kon bewijzen, werd er door andere onderzoekers geweigerd om door zijn microscoop te kijken. Zoals vaker gebeurt in de wetenschap wanneer één persoon met onderzoeksresultaten komt die het heersende beeld onderuit halen, werd Royal Raymond Rife de rest van zijn leven tegengewerkt. Hij is vele jaren later is hij 83 jarige leeftijd arm en verslagen gestorven.

Herontdekking van het werk van Royal Raymond Rife
In de jaren 80 ontstond er hernieuwde belangstelling voor het werk van Royal Raymond Rife, onder andere door Barry Lynes die het boek “the cancer cure that worked” schreef. Sindsdien wordt op verschillende plekken in de wereld weer onderzoek gedaan naar de Rife machines en technologieën. De resonantietherapie die door Auror scalar technology wordt gegeven, is voortgebouwd op de bevindingen van Rife en die van andere wetenschappers zoals George Lakhovsky, Hulda Clark, Nikola Tesla en Wilhelm Reich.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info