NATURE HEALTH SOLUTIONS

Reviews

Leuk als je een review schrijft over de praktijk, de behandelingen en/of wat je graag zelf wilt vertellen over jou ervaring(en).

Reviews

Laura Holman
05-12-23 01:18:57
Wow en pow niet meer zonder. Ik begon met de wow en pow omdat ik 10 kg wilde afvallen nou dat is makkelijk gelukt. Wat mij nog meer deed verbazen was de rust in mijn hoofd. Ik heb last van ADHD en rust is iets wat ik niet ken. Nu heb ik concentratie, ben veel minder snel afgeleid en het is geen puzzel meer in mijn hoofd. Voor het afvallen niet meer nodig maar voor de rust wel, neem dan nu een halve dosering per dag. Niet meer zonder deze 2 producten
Sonja Kuilman
04-12-23 16:12:23
Ik heb de harmonic card gekocht. Ik was al vaker bij Corinne geweest voor een bioresonantie behandeling dus begrijp beetje was frequenties doen en helpt heel goed de behandelingen. Dus ik kocht de kaart tegen EMF straling. Eindelijk slaap ik eens nachten door. Ik doe hem onder mijn kussen op de rust kant en werkt. Overdag neem ik hem mee in mijn tas en heb veel meer focus en rust in mijn hoofd.
Bianca Ypma Lochmans
04-12-23 16:06:30
Ik ben nu een half jaartje bezig met de wow, pow en booster en ben nu al vanaf 107, 8 kilo naar 87 kilo gegaan. Zonder er een hongergevoel, omdat je van alles moet laten staan. Je gaat met deze producten automatisch minder eten en trek in zoetigheid verdwijnt naar de achtergrond. Waar ik eerst de hele dag liep te snoepen, heb ik er nu geen behoefte meer aan. Tuurlijk trakteer ik mezelf wel eens op een chocolade reep of iets anders, maar heb dan niet de behoefte om het achterelkaar op te eten. Dus deze producten hebben bij mij erg geholpen tot nu toe, want ik ga nog even door om mijn streefgewicht van 75 kilo te bereiken.
Ingrid Grit
04-12-23 15:55:38
De wow, pow en Boost zijn geweldige producten.
Ze zorgen er dat ik geen hongergevoel meer heb en mijn behoefte naar suikers is zo goed als weg.
Inmiddels 25 kilo afgevallen en ik ga nog even door.
Hendrika Willems
04-12-23 15:50:04
Ik zeg ook wow tegen de wow. Ik heb de wow, pow en boost is echt super dit. Meteen na inname dacht ik uuh geen behoefte naar suiker. Corinne zei al je voelt het meteen en ik dacht ja tuurlijk. Ik moet zeggen JA je voelt meteen. Net een paar weken gebruik ik de producten maar wel al 4 kg afgevallen
Ellen Vogelen
04-12-23 15:47:24
Wow wat een product. Corinne liet mij deze proberen. Grappig heet wow maar dat is het ook echt. Had al van alles geprobeerd om af te vallen maar dit is anders. Ik weet niet precies hoe het werk maar gaat iets van signaal naar de hersenen en daardoor heb ik geen honger meer en snaai ook niks meer tussendoor. Na 3 maanden 8,5 kg kwijt geweldig en dat zonder dieet. Heb je twijfels gewoon bestellen het werkt
Kelly Boersma
23-08-22 22:54:32
Een voetreflex behandeling gedaan. Corinne wilde mijn klachten vooraf niet weten. Dat vertel ik wel op het einde zei ze. Ik was verbaasd dat Corinne mij de dingen aangaf waar ik al jaren last van heb. Wow, dit is gaaf. Het is ook zo ontspannen, geweldige ervaring. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende afspraak volgende maand.
Heleen Wiersema
13-05-22 09:00:44
Geen idee wat bioresonantie was maar toch een afspraak gemaakt ivm hielspoor. Ik heb 2 korte behandelingen gehad. Na de eerste behandeling voelde ik dat de pijn veel minder was. ZO 3 dagen na de 2de behandeling helemaal geen pijn meer. Ik kan iedereen dit aanraden.
Karin Frediks
21-12-21 21:11:05
Gezondheiskuur gedaan een waanzinnig resultaat in korte tijd. Was al 7,2 kg kwijt in 21 dagen. Ik ben nog steeds verbaasd hoe makkelijk dit ging, niet meer in de avond iets snaaien wat ik altijd deed. Diëten heb ik meerdere malen gedaan maar dat was niet vol te houden dus uiteindelijk steeds weer gewicht erbij ipv eraf. Ook de zijn er klachten weg waarvan ik dacht nou heb ik al jaren dus hoort erbij. Zo blij dat ik geen opgeblazen buik meer heb en de lage rugpijn ook is verdwenen. Uiteindelijk in totaal 14 kg kwijt. Ik kan dit iedereen aanraden, twijfel niet maar gewoon doen. Dit is andere dan alle andere programma's.
Celina Bosma
30-09-21 16:17:31
Heerlijk genoten van de hotstone massage. Raad het iedereen aan!
Marianne Geerlings
16-08-21 00:04:59
Ik had destijds een hotstone massage gewonnen via facebook. Dus via de win actie mijn eerste kennismaking met de praktijk en de hotstone massage. Normaal ben ik moe na een gewone massage, maar de hotstone massage gaf mij ontspanning tijdens de massage en thuis kreeg ik een energieboost. Alles laat los tijdens deze behandeling, echt geweldig.
Lonneke Luijendijk
19-03-21 17:58:04
Heel fijne ontspannende massage gehad. Nette, verzorgde en mooie salon en vriendelijke vrouw. Zeker aanrader!
Marjolein Ritsema
18-03-21 18:02:02
Via Groupon een massage gekocht en gelijk een afspraak gemaakt. Wat een heerlijkheid! En wat een leuke ruimte en een leuke vrouw.
Ik ga zeker nog eens terug voor een massage of een voetreflexbehandeling (of een combinatie daarvan), want dit is echt een heerlijk cadeau aan jezelf 👍
Bianca Gudema
17-03-21 09:11:44
Genoten van een combi behandeling van 80 minuten in hartje stad. Packing, massage en voetreflex. Op een warm onderbed. Corinne is flexibel, vriendelijk en bekwaam. Een aanrader om zelf te ervaren! Heerlijk!! Nogmaals dank!
Brenda Wierbos
02-03-21 08:20:59
Ik heb bij Corinne een voetreflex behandeling gehad, gewoon om eens uit te proberen. Ik heb her en der wel wat klachten die al langer bestaan, waaronder schouderklachten. Ik had gezegd dat ik daar wel wat verbetering in wilde. Tijdens de behandeling vroeg ze ook naar nekklachten, en ja, inderdaad had ik die ook. Onvoorstelbaar dat zij kan voelen aan je voeten waar je klachten of blokkades hebt. Na afloop van de behandeling onder het genot van een kopje thee kwam ik al snel tot de ontdekking dat mijn schouder veel bewegelijker was geworden. Een soort blokkade was opgeheven. Ik raad het iedereen aan die klachten ergens heeft. Naast dat je heerlijk kunt ontspannen is het ook nog eens goed voor je klachten!
Marijke van Zanden
24-02-21 18:55:08
Ik had een combi geboekt van een pakking met een voetreflextherapie. Dit bleek een fantastische combinatie te zijn voor mij. Mijn lijf eens helemaal laten verwennen in een heerlijke rustgevende sfeer. De pakking was erg lekker, helemaal omdat ik helemaal omgeven werd door de warmte van de thermodeken. En dan de voetreflextherpie, eveneens heerlijk. Vooral na die tijd kon ik merken dat het mijn rug veel goed heeft gedaan. Helaas door de lockdown niet kunnen gaan maar het mag weer en ik ga weer !!!
Melanie van Huizen
24-02-21 17:22:46
Via mijn vriend kwam ik in november bij Corinne voor een voetreflex. Ik wist helemaal niet wat het is of waarvoor het helpt maar mijn vriend was een week eerder gegaan en die zei: "hier moet jij naar toe". Ik heb al een afspraak gemaakt voor je. Allereerst wat een fijne sfeer. Corinne stelde me paar vragen voordat ze begon met de behandeling. Ze vroeg of ik klachten had. Ja, heb ik wel maar zei daar niks over. Mijn vriend had gezegd: "zij vindt jou klachten toch wel en dan weet je dat zij jou kan helpen". De heerlijke warmte op de behandeltafel gaf mij direct ontspanning. Corinne legde uit wat ze doet en wat ik kon voelen. Na een korte tijd zei ze: "heb je darmklachten"? Ja, al heel mijn leven. Toen zei ze of ik pijn had tussen de vijfde en zesde wervel. Dat klopt is gebeurd na een val ooit. Ik was totaal verbaasd, ze vindt van alles. Al tijdens de behandeling voelde ik me losser, maar de volgende ochtend was ook de druk weg tussen die wervels. Ik heb direct weer een afspraak gemaakt voor 4 weken later, helaas ging deze niet door omdat de praktijk dicht moest ivm lockdown. Corinne schreef mij of ik een review wilde plaatsen omdat de website is vernieuwd en daarvoor niet kon. Ook blij dat ik weer een afpraak kan maken binnenkort.
Tonen: 5  10   20


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info