NATURE HEALTH SOLUTIONS

Bioresonantie

Versterk je eigen immuunsysteem. Stimuleer het zelfherstellend vermogen.
Meer balans in je leven, wat fijn is dat !

 

De wereld van Bioresonantie (frequentietherapie)

Als een mens ziek is, dan zijn er bepaalde onderdelen in het lichaam die niet meer volgens juiste frequentie functioneren. De balans is verstoord. Dat betekend simpel: dat er een onbalans is. Daardoor kunnen allerlei klachten en ziektes zich ontwikkelen. Het lichaam kan moeite hebben om zelf te herstellen of het lukt niet meer om dit helemaal zelf te doen. Bioresonantie kan de oplossing zijn. Het doel van bioresonantie is: om het lichaam zoveel als mogelijk weer in balans te brengen en het zelfherstellendvermogen te stimuleren zodat het lichaam weer beter in staat is om te functioneren. Bioresonantie is een totaal therapie. Ik kijk naar het gehele lichaam en geest. Maar ik kijk nog verder, namelijk tot in de diepste lichaamsonderdelen zoals cellen, celmembramen, RNA en DNA. Het is van grootste belang dat hele lichaam weer goed functioneerd en niet alleen bepaalde onderdelen.

Soms is je lichaam niet (meer) in staat omzelf te herstellen. Hoe komt dit?
“Dat is eigenlijk simpel. Door bepaalde voeding, trauma, letsel, stress, burn-out, ouderdom, bacterien, virussen en schimmels kan het lichaam zichzelf niet meer herstellen en hierdoor raakt het lichaam in onbalans. Heftige of chonische klachten kunnen je leven behoorlijk in de war brengen."

 

 Bioresonantie kan je lichaam terug in balans brengen,
waardoor het algemeen zelfherstellendvermogen geactiveerd is” 

 

Bioresonantie apparatuur (toestel) waarmee ik werk
Ik werk met geweldige Rife apparatuur met enom veel frequenties en zeer veel verschillende programma’s. Het apparaat kan werken tot in de diepste cellen. Dit kan door een compleet-therapie. Dit wil zeggen dat niet alleen de kwaal wordt bekeken maar ook vanwaar het probleem nu eigenlijk komt en wat je nogkandoen om je lichaam te helpen om terug sterker te worden en je prettiger tevoelen.... Bioresonantie kan voor heel veel zaken ingezet worden: voor intoleranties, spijsverteringsproblemen, stoelgang, prikkelbare darmsyndroom, overgewicht, traumaverwerking, fybromialgie, tennisarm, hielspoor, allergie, hormoonhuishouding, het gehoor, een onsteking ecetera.....Of te wel wat jij kan bedenken aan kwalen, ziektes kan onze appartuur vinden en behandelen. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat iemand die een langdurige whiplash heeft, na een behandelingpijnvrij door het leven gaat. 

Zeer veel klachten kan bioresonantie behandeling verbeteren of zelfs oplossen. 

Als therapeur heb ik me gespecialiseerd in stress problemen en een meer gebalanceerd en gezonder leven waardoor u zich gelukkiger gaat voelen. Ik behandel niet alleen maar heb ook een luisterend oor. Omdat de pijn vaak niet te plek is waar ik moet zoeken. Maar uw verhaal geeft mij een overzicht wat er allemaal aan de hand kan zijn. 

Met Bioresonantie therapie werk ik ook op inzicht, kennis en advies, posititviteit en gezonde leefstijl.

Is dit pijnlijk?
Nee hoor, de meeste mensen voelen helemaal niets, anderen soms een hele lichte tinteling en je kan je een erg ontspannen voelen tijdens de behandeling. Bioresonantie gaat via een koptelefoon of kan ook via DNA. De koptelefoon vangt de signalen op van de hersengolven. Hierdoor kun je beetje moe worden en dat is helemaal niet erg. Als je toevallig in slaapt dommelt laat ik je lekker met rust of slapen tot het behandeling is afgelopen. Je hebt gewoon je kleding aan en je kunt dus lekker gaan zitten of gaan liggen. Na de behandeling is het zeer belangrijk om water te drinken om de afvalstoffen van je lichaam te verdrijven. 

Hoe werkt het?
Na de intake maak ik eerst een snelle scan. Mijn geavanceerde apparatuur kan in enkele minuten de eerste globale verstoringen aantonen van jou lichaam.

Is dit nieuw?
Nee, absoluut niet. Ook astronauten gebruiken een bioresonantietoestel. Het is immers onmogelijk ook een dokter de ruimte in te sturen. Het bioresonantietoestel werd verder ontwikkeld om astronauten te helpen om gezond te blijven tijdens hun trip in de ruimte. In Duitsland gebruiken ze een bioresonantietoestel in de ziekenhuizen zeer vaak en met groot succes! Helaas, komen alleen de mensen met een dure particulieren zorgvezekering en aanmerking voor een behandeling in Duitsland.

Mijn specialiteiten als therapeute:
Wat doe ik? Ik breng je lichaam zoveel als mogelijk in balans
- Ook psychisch kan Bioresonantie zijn werk doen
- Je immuunsysteem zo veel als mogelijk in balans brengen zodat je zelf kan herstellen! 
- Ik geef je een mentale boost zodat je positiever gaat denken en handelen. Even rustig gaat liggen zonder stoorzenders (GSM, TV, kinderen of collega's moeten je even met rust laten.) Na de sessie is het belangrijk om voldoende te drinken. 
- Ik zoek met mijn apparatuur zeer nauwkeurig binnen het gehele lichaam

Geen behandeling mogelijk bij:
- Zwangerschap


Eigenlijk kan je een bioresonantie (ook wel bodyscan genaamd) zien als een ‘encyclopedie van je lichaam’. 
Na de scan weet je wat jou lichaam allemaal aan het doen is en niet verhelpen is. Welke stoffen je teveel of te weinig in je lichaam hebt en waar de oplossingen gevonden te kunnen worden.


Bioresonantie bodyscan is aan te bevelen als eerste afspraak. Zo heb je een begin balans meeting van je lichaam, worden klachten opgespoord en wat de oorzaak is van jou klacht. Ook wordt meteen de behandeling begonnen. Vaak gaat dit in combi met magnetische therapie. 

Klachten die er al jaren zijn gaan natuurlijk niet in 1 behandeling compleet verdwijnen. Natuurlijk voel je verschil 1 a 2 dagen na de behandeling, want de klachten gaan afnemen. Vaak zijn schimmels, bacterien, parasieten en virussen de boosdoeners. Deze sterke jongens zoals ik ze benoem, zijn niet in 1 keer dood in het lichaam. Vaak zijn 1 a 2 nabehandelingen nodig. De nabehandeling duurt ca. 1,5 uur en is dus minder lang dan de eerste bioresonantie bodyscan. Er is namelijk al bekend wat er in het lichaam zich afspeeld en wat de oorzaak is. Voor een bioresonantie bodyscan dien je rekening te houden met ca. 2,5 uur. 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info