Healthy Quantum

Algemene Voorwaaden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten ter zake van alle trainingen, coaching consulten, verkoop, levering van producten- en diensten, ebooks, online webinairs door Gezondheidspraktijk Healthy Quantum, eigenaresse Corinne van Teijlingen, waarvan de betaling niet contant is geschied maar via www.enjoy-healthy.nl


Afzeggingen door deelnemer/cliënt
Het afzeggen van een behandelingsafspraak dient uiterlijk tot 24 uur van tevoren, via  telefoon of per e-mail, te geschieden, anders wordt 50% in rekening gebracht naar de cliëntHeb je de optie gekozen om de behandeling in de praktijk te betalen dan zul je een factuur ontvangen als je te laat annuleert. Heb je vooraf de behandeling online betaald dan zul je een e-mail ontvangen voor om de andere 50% aan jou terug te betalen. Annuleren ivm griepklachten of Corona is geen probleem hiervoor bereken ik geen kosten.


Betaling
De behandeling die je online reserveert kan je direct online betalen of later in de praktijk. 

De Reiki afstandsbehandeling kan alleen online gereserveerd & betaald worden. 
Dit komt omdat we elkaar niet treffen in mijn praktijk.

Producten of cadeaubonnen uit de webshop kunnen online of in de pratijk worden betaald. 

In de praktijk kan je contant of per pin betalen. 


Hoe wordt je bestelling verzonden

Producten die je koopt via deze webshop, worden binnen uiterlijk binnen 1 - 5 werkdagen verzonden. Standaard neutraal verpakt in beschermend materiaal en verzonden naar het door jou opgegeven adres. De cadeaubonnen worden feesterlijk verpakt. Over het algemeen gaat verzending via PostNL. 


Bestelling ophalen

Je kunt jou bestelling ook ophalen in de praktijk. Dit is alleen op afspraak mogelijk!


Retouren

Retour sturen geen probleem. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van de producten. Stuur het product retour naar Nassaustraat 18, 9671 BW in Winschoten met uw klantgegevens erbij. Ik stel het op prijs als je de reden van jouw retour ook even op de email zet en kondig bij voorkeur de retournering ook per email aan (info@enjoy-healthy.nl). De directe kosten van het terugzenden van de producten komen voor je rekening. 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn