NATURE HEALTH SOLUTIONS

Smart Koffie

Eerste gezonde koffie gemaakt van biologische pure koffie, Reishi en Maca. 

Scroll naar onder als je gratis wilt proeven. Wil je meteen bestellen? Dat is vanaf nu ook mogelijk.

Smart Koffie BestellenDe smaak van echte koffie maar dan zonder nadelige effecten in je lichaam. Want "gewone" koffie is helaas niet echt gezond voor ons lichaam en het hart. Smart Koffie is biologisch en is zo gezond door de twee superfoods Reishi en Maca die hieraan zijn toegevoegd. Hieronder de gezondheidsvoordelen van de Smart Koffie & Dessert Koffie.

 • Hydraterend
 • Neutrale PH-waarde van 7,3-7,5
 • Brengt balans in de PH-waarde van het lichaam dus verzuurt niet zoals "gewone" koffie
 • Ontgiftend
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Zuurstofrijke werking in het lichaam
 • Verhoogt de hersenkracht, focus en concentratie
 • Biedt energie en uithoudingsvermogen
 • Verbetering van de bloedsomloop
 • Bevordert een betere slaap
 • Geen nervositeit of inzinking
 • Bevat 100% organische Ganoderma


Wat is Reishi en wat is Reishi paddenstoelen precies?
De Reishi is een paddenstoel en een van de meest gebruikte medicinale en geneeskrachtige paddenstoelen die in Azië, in landen zoals China, Korea en Japan wordt gebruikt. Reishi, welke de Japanse benaming is voor de paddenstoel, komt je voornamelijk tegen in de medische literatuur of op het internet onder de Latijnse benaming Ganoderma lucidum of Lingzhi / Ling Zhi welke de Chinese benaming voor de paddenstoel is. In het Nederlands kennen we de paddenstoel als de gesteelde lakzwam.

Paddenstoelen zoals de Reishi zijn in de Aziatische geneeskunde erg hoog in aanzien, dit komt doordat zij een geneeskrachtige werking hebben bij een aantal ziekten. Omdat ze voorheen zeer zeldzaam waren, zijn ze helaas meer dan eeuwenlang niet voor velen beschikbaar geweest. Ze kwamen vrij weinig voor in de natuur en werden toen nog niet gekweekt. Hier is in de laatste jaren veel verandering in gekomen, dit door middel van sterk verbeterde kweek methoden.

Waar deze paddenstoel vooral om bekend staat zijn de enorm positieve effecten die hij heeft, zoals het verhogen van de weerstand en vele positieve effecten op ons afweersysteem. De Reishi paddenstoel zorgt voor een verbetering van de conditie, hierdoor word het vaak ook gebruikt bij bijvoorbeeld mensen die een bestraling ondergaan of deze reeds hebben gehad. In Azië worden de paddenstoelen al sinds eeuwen geleden gebruikt, dit omdat de paddenstoelen bijdragen aan een lang en gezond leven en omdat ze tegen allerlei ziekten helpen.


Hoe werkt de Reishi paddenstoel en wat doet deze?
Bij het innemen van de Reishi paddenstoelen zijn de verschillende effecten te zien zoals onder andere de werking als bloeddrukverlager, als antioxidant en als ontstekingsremmer. Daarnaast heeft Reishi ook een zeer belangrijk positief effect op de cellen van het afweersysteem (immuunsysteem). Naast dit alles heeft de Reishi paddenstoel ook nog een adaptogene werking, wat wil zeggen dat de paddenstoel het lichaam en de geest helpt om beter met stressvolle situaties om te gaan.


Maca
Maca is een eeuwenoude plant, ook genaamd Peruaanse ginseng. Maca wordt gebruikt in de Peruaanse gerechten en als een medicinale plant. Maca is een eeuwenoude plant, ook genaamd Peruaanse ginseng. Maca wordt gebruikt in de Peruaanse gerechten en als een medicinale plant. Ken je de voordelen ervan en vraag je je af wat Maca poeder met je lichaam doet?

Waar komt Maca vandaan?
De wetenschappelijke naam van Maca is Lepidium Meyenii, wat kleine schelp betekent. Maca is een plant van de Brassicaceae familie die alleen in de Peruaanse Andes groeit, op meer dan 3,500 meter hoogte. Het is in dit vijandige milieu dat de bevolking van de Andes op een traditionele en organische manier de Maca uit Peru of Peruaanse Maca kweekt al sinds 1600 jaar voor Christus (tijdens de pre-Colombiaanse periode).
Sinds het begin van de 20e eeuw, en na talrijke studies en klinische proeven, hebben Westerlingen, maar ook Japanners Maca poeder in hun voeding geïntroduceerd om van al zijn voordelen op het lichaam en de geest te genieten.

Wat is Maca poeder en wat zijn de gezonde eigenschappen?
Deze knolplant staat bekend voor zijn therapeutische en afrodisiaca eigenschappen en is door Peruanen al millennia gebruikt als voedsel- en geneeskrachtige plant. De knol wordt vers geconsumeerd (voornamelijk in de Andes) of in poedervorm. In dit geval wordt het gedroogd in de zon voordat het wordt gereduceerd tot poeder voor een betere bewaring. Vandaag de dag wordt bio Maca het vaakst geconsumeerd in de vorm van voedingssupplementen, poeder of capsules/pillen

Maca poeder is een superfood voorzien van een rijke samenstelling. In feite bevat Maca meer dan vijftien mineralen en spoorelementen zoals calcium, ijzer, kalium, zink en mangaan dankzij de bodem rijk aan minerale stoffen (koper en jodium) van de Andes. Het bevat ook vetzuren, 19 aminozuren, vitamines (riboflavine of vitamine B2, hydroxocobalamine of vitamine B12, ascorbinezuur of vitamine C, alpha tocopherol of vitamine E, thiamine of vitamine B1, epicathécol of vitamine P en cholecalciferol of vitamine D3) en eiwitten. Het is dankzij deze complexe alchemie dat het veel troeven heeft.

 

Smart Koffie BestellenWordt ook koffie ambassadeur en ga mee met de nieuwe trend van 2024. Wil je meer weten over hoe jij geld kunt verdienen met de smart koffie klik dan op de link en bekijk de presentatie. 

Presentatie - wordt koffie ambassadeur
Download de presentatie en ga mee met de nieuwste trend.
Kopie van Coffee Ambassadors presentatie.pdf (25.73MB)
Presentatie - wordt koffie ambassadeur
Download de presentatie en ga mee met de nieuwste trend.
Kopie van Coffee Ambassadors presentatie.pdf (25.73MB)


Wordt nu koffie ambassadeur/promoter en verdien met koffie drinken! Bestel de smart koffie van 99 dollar en tijdens je betaling kun je wordt promoter aanvinken en je kunt meteen van start. Klik hieronder op de button en start direct. Liever eerst nog meer weten? Ga dan naar het tabblad promoters hierboven. 

Koffie ambassadeur/promoter
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info