NATURE HEALTH SOLUTIONS

Behandelingen in het kort

Lichaamspakkingen

Lichaamspakkingen zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en zijn een enorme toevoeging omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden. Je voelt gewoon dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt en vooral dat gevoel na afloop: werkelijk als herboren!

Dit komt omdat lichaamspakkingen heel snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren. Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend als voedend.


Massages

Massages zijn ontspannend, helend en rustgevend voor lichaam en geest. Massages verlichten stress van het dagelijkse drukke leven, verzachten pijn in de spieren en bevorderen de doorbloeding zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Tevens wordt het lichaam gestimuleerd tot celvernieuwing, betere stofwisseling en het goed laten stromen van energie door de energiebanen. Dus echt een weldaad voor je lichaam.


Natuursteen Massage

Al eeuwen oud maar nog niet zo lang geleden ineens weer herontdekt. Deze massage heeft een diepe helende en ontspannende werking en wordt gegeven met warme gladde basalt stenen rond de 45 graden. Een basaltsteen is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Daardoor kan deze steen de warmte goed vasthouden. De warmte van deze stenen kunnen tot wel 4 cm doordringen in het spierweefsel.

 

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massage wat verlichtend kan werken. Het geeft naast een ontspannen gevoel ook een geluksgevoel. Een moment voor jezelf en je kindje. 


Voetreflextherapie

Wat is een voetreflextherapie? Het hele lichaam, dus alle organen, ledematen, spieren en weefsels zijn weerspiegeld in de voeten. Door de zones te behandelen ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan of lichaamsdeel. Hierdoor kan het beter gaan functioneren. Blokkades in het orgaan of de energiebaan lossen op of verminderen. Hierdoor verminderen de klachten en wordt het hele lichaam weer in balans gebracht. Dit is ook het doel van deze behandeling.

Ieder lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Door regelmatig een voetreflextherapie te ondergaan wordt het lichaam hierin gestimuleerd. Het ontdoet zich door de behandeling van afvalstoffen, het immuunsysteem wordt versterkt en het krijgt (nieuwe) energie. Dat is zeer prettig om te ervaren omdat het lichaam vaak door dagelijkse routine of te veel overbelasting is uitgeput.


Reiki

Reiki werkt met onmisbare universele energie (levenskracht) die we allen in ons hebben. Reiki gebruikt deze universele energie om de energiebanen weer in balans te brengen en te houden. 

In de energiebanen kunnen blokkades ontstaan. Deze blokkades kunnen zich uiten in verschillende klachten en brengen de energiehuishouding van slag. De energiebanen zijn met elkaar verbonden en worden de 7 chakra's genoemd. Een Reiki Master kan deze blokkades ongedaan maken door de energie weer door het lichaam te laten stromen. 
AFSPRAAK MAKEN                                                                                                

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info