NATURE HEALTH SOLUTIONS

Slank & Sexy

 Start jij het nieuwe jaar meteen goed? Nou, dat kan met Wow, Pow en Boost en ik als therapeut ben helemaal fan van deze producten. Een echte nieuwe aanpak naar gezondheid en welzijn.

WOW is een uniek, 100% natuurlijk supplement dat op onze CB1-receptoren werkt.

Het onderdrukt trek, honger en zorgt ervoor dat er, wanneer je suiker of junkfood eet, geen dopamine-shot aan je brein wordt afgegeven. Dit heeft een enorm effect op de welbekende cravings (opnieuw trek) naar suiker en/of junkfood. 

Met de Wow hoef je niet langer te proberen om op wilskracht en discipline gezond eten vol te houden (en hoef je ook niet meer het hele pak koekjes leeg te eten als je er 1 eet).

Met de Wow heb je een krachtig hulpmiddel in handen dat ervoor zorgt dat je vanzelf minder of geen behoefte meer hebt om ongezond te eten. Dat is fantastisch voor je gezondheid en gewicht!

Daarnaast boost de Wow je metabolisme, geeft extra energie, focus, mentale helderheid en er zijn al meerdere positieve veranderingen bekend, zoals stoppen met nagelbijten, meer focus bij ADHD en stoppen met andere gewoontes en verslavingen zoals roken. 

Wow is een echte (positieve) brein-hacker, een ondersteuner in een wereld waarin zoveel producten ons verslaafd houden aan dopamine, en Wow is ook nog eens puur natuur!


In een studie met 1500 diabetespatienten had maar liefst 95% van de deelnemers een positief resultaat met Wow. 

 • Boost het metabolisme
 • Snelle energie productie
 • Mentale helderheid
 • Concentratie verhogend
 • Minder trek
 • Constante bloedwaardes

BOOST

De Liposomale Glutathion Formule

Wow verricht wonderen tegen cravings en bij het afslanken maar in combinatie met de Boost heb je helemaal een krachtig duo in handen! 

Glutathione kan hormonen in balans brengen, waardoor je lichaam gemakkelijker kan overschakelen van vetproductie naar spierontwikkeling. 

Glutathione kan hardnekkig vetcellen verminderen door giftige stoffen uit lever en vetcellen te verwijderen.

Wist je dat je lichaam een teveel aan gifstoffen in vetcellen opslaat om jou te beschermen? En dat dit 1 van de redenen kan zijn waarom je lichaam moeilijk vet los laat?

Glutathione heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen!

 • Het is een krachtige antioxidant die het lichaam beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en oxidatieve stress.
 • Bovendien speelt het een belangrijke rol bij het ontgiften van het lichaam door gifstoffen te binden en te elimineren.
 • Glutathione is ook essentieel voor een gezond immuunsysteem, omdat het helpt bij de productie en activatie van witte bloedcellen die infecties bestrijden.
 • Het speelt ook een belangrijke rol bij het behoud van gezonde cellen en weefsels in het lichaam.
 • Andere voordelen van glutathione zijn onder meer het verbeteren van de huidgezondheid, het verminderen van ontstekeningen, het verbeteren van de leverfunctie en het verlagen van het risico op chronische ziektes.


Glutathione koning der antioxidanten
Glutathion staat bekend als de koning der antioxidanten. En dat is niet voor niets. Het stofje gaat oxidatieve stress (zuurstofschade) tegen in je lichaam en beschermt tegen veroudering. Het goede nieuws: je lijf kan glutathion zelf aanmaken. Het slechte nieuws: dit proces verloopt minder soepel naarmate je ouder wordt. Ook als je chronisch ziek bent, veel stress ervaart of ongezond leeft kun je wel wat extra gluthation gebruiken. Ik vertel je er meer over.....


Glutathion: dit is de verjongende kracht van deze koning der antioxidanten.


Glutathion beweegt zich dwars door al je cellen heen om gifstoffen en zware metalen te verzamelen en te verwijderen. Je lichaam maakt glutathion aan uit de aminozuren glutamine, glycine en cysteïne. Maar stress, (chronisch) slaaptekort, een ongezond dieet, het drinken van alcohol, ziekte en veroudering kunnen de productie van glutathion flink in de weg zitten. Bovendien verbruikt je lichaam in stressvolle situaties ook meer van deze antioxidant. Daarbij komt dat ons lichaam in de moderne tijd dagelijks behoorlijk wat chemicaliën te verwerken krijgt.


Wat als je een tekort hebt?
Als je lichaam niet in staat is om de voorraad aan te vullen kan een tekort ontstaan, met celbeschadiging als gevolg. Je energie daalt en het lukt je lijf niet meer om (laaggradige) ontstekingen te genezen. Je wordt sneller ziek en ook het verouderingsproces gaat sneller. Om dit te voorkomen zetten we de belangrijkste krachten van deze antioxidant op een rij en vertellen we je hoe je de aanmaak van glutathion in je lijf boost.


1. Ontgiftend en ontstekingsremmend
Glutathion ondersteunt je lever bij het ontgiften Het bindt zich bovendien aan vetoplosbare toxines zoals zware metalen en pesticiden en maakt deze wateroplosbaar. Zo kunnen ze via je urine worden uitgescheiden. Glutathion werkt ook ontstekingsremmend. Wetenschappers worden het steeds meer eens over de grote rol die laaggradige ontstekingen spelen bij een waslijst aan gezondheidsproblemen. Denk aan reuma, hart- en vaatziekten, overgewicht en kanker. Glutathion kan de productie van cytokines (stofjes die deze ontstekingen aanwakkeren) in je lichaam verminderen. Wanneer muizen een tekort hebben aan dit antioxidant, vlammen laaggradige ontstekingen op.


2. Boost voor je brein
Glutathion beschermt je brein tegen vrije zuurstofradicalen en kan zo het functioneren van je hersenen verbeteren. Mensen met Alzheimer hebben bijvoorbeeld vaak minder glutathion in de hippocampus. Dit hersengebied is verantwoordelijk voor het geheugen. Ook mensen met autisme en mensen met psychische aandoeningen zoals een depressie, dwangstoornis of schizofrenie hebben vaak lage glutathionspiegels.


3. Versterking van je immuunsysteem
Glutathion en je immuunsysteem zijn dol op elkaar. Zo stimuleert dit antioxidant het aanmaken en activering van immuuncellen en antilichamen. Ook heeft het een positief effect op de snelheid waarmee deze antilichamen contact maken met een ziekteverwekker. Als het glutathion in je lijf uitgeput raakt, verliezen immuuncellen hun vermogen om infecties te lijf te gaan. En zoals je hierboven al las, kan je glutathionspiegel dalen door stress, (virale) infecties of chronische ziekte. Zo kun je in een vervelende vicieuze cirkel terecht komen.


POW

De pow is een gummy gemaakt van apelzider.

 • Stimuleert de stofwisseling
 • Vermindert de eetlust
 • Verhoogt de energie
 • Bevordert een gezonde huid
 • Vermindert maagzuur
 • Verbetert de spijsverbetering
 • Reguleert de bloedsuikerspiegel


De meeste mensen kiezen dan ook voor het boost pakket (wow, pow & boost) omdat dit samen een echte top combinatie is die elkaar kunnen versterken. Lees ook de reviews over deze producten. Meerdere klanten gebruiken al een langere tijd deze producten en ik heb ze gevraagd om hun ervaringen te delen. Grappig is ook de dat meeste klanten ook de producten gaan promoten omdat ze zo blij zijn met dit eindstation. Plus men verdient dan zelf ook en ze hebben daardoor hun producten dan weer gratis dus is gewoon een win win. En je gezonheid op peil en je financiele gezondheid ook op orde. 

 

Wat kost het? 

Er is een eenmalige prijs (dus eenmalige bestelling) en er is een abonnement prijs waarbij je 24% korting krijgt. Dat is dus een behoorlijke korting. Zit je aan een abonnement vast? Nee, hoor je krijgt na je bestelling meteen een klant account en daarin kun je ten alle tijden je abonnement wijzigen of stopzetten per direct. Geen moeilijk gedoe met opzeggen dus.

 • Wow eenmalig 100,00 dollar en een abonnement is 79,99 dollar per maand
 • Wow & Pow eemmalig 130 dollar en een abonnement 99,99 dollar per maand
 • Wow & Boost eenmalig 150,00 en een abonnement 119,99 dollar per maand
 • Wow,Pow & Boost eenmalig 190 dollar en een abonnement 159,99 dollar per maand

Bij een bestelling wordt er 15,95 dollar verzendkosten berekend (dit is inclusief de invoerkosten)
Voordeel de euro prijs is lager dan de dollar prijs dus als je bovengenoemde prijzen in gedachten houd betaal je iets minder in euro's.

Via de onderstaande button kun je direct bestellen. Dit is alleen mogelijk via een credit of debitcard. Heb geen creditcard of debitcard wees dan niet getreurt dan kan ik voor je bestellen en stuur je gewoon een tikkie. Vul daarvoor dan even het onderstaande formulier in.  

Bestellen

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info