NATURE HEALTH SOLUTIONS

Reviews

Leuk als je een review schrijft over de praktijk, de behandelingen en/of wat je graag zelf wilt vertellen over jou ervaring(en).

Reviews

17 berichten op 4 pagina's
Ellen Vogelen
04-12-23 15:47:24
Wow wat een product. Corinne liet mij deze proberen. Grappig heet wow maar dat is het ook echt. Had al van alles geprobeerd om af te vallen maar dit is anders. Ik weet niet precies hoe het werk maar gaat iets van signaal naar de hersenen en daardoor heb ik geen honger meer en snaai ook niks meer tussendoor. Na 3 maanden 8,5 kg kwijt geweldig en dat zonder dieet. Heb je twijfels gewoon bestellen het werkt
Kelly Boersma
23-08-22 22:54:32
Een voetreflex behandeling gedaan. Corinne wilde mijn klachten vooraf niet weten. Dat vertel ik wel op het einde zei ze. Ik was verbaasd dat Corinne mij de dingen aangaf waar ik al jaren last van heb. Wow, dit is gaaf. Het is ook zo ontspannen, geweldige ervaring. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende afspraak volgende maand.
Heleen Wiersema
13-05-22 09:00:44
Geen idee wat bioresonantie was maar toch een afspraak gemaakt ivm hielspoor. Ik heb 2 korte behandelingen gehad. Na de eerste behandeling voelde ik dat de pijn veel minder was. ZO 3 dagen na de 2de behandeling helemaal geen pijn meer. Ik kan iedereen dit aanraden.
Karin Frediks
21-12-21 21:11:05
Gezondheiskuur gedaan een waanzinnig resultaat in korte tijd. Was al 7,2 kg kwijt in 21 dagen. Ik ben nog steeds verbaasd hoe makkelijk dit ging, niet meer in de avond iets snaaien wat ik altijd deed. Diëten heb ik meerdere malen gedaan maar dat was niet vol te houden dus uiteindelijk steeds weer gewicht erbij ipv eraf. Ook de zijn er klachten weg waarvan ik dacht nou heb ik al jaren dus hoort erbij. Zo blij dat ik geen opgeblazen buik meer heb en de lage rugpijn ook is verdwenen. Uiteindelijk in totaal 14 kg kwijt. Ik kan dit iedereen aanraden, twijfel niet maar gewoon doen. Dit is andere dan alle andere programma's.
Celina Bosma
30-09-21 16:17:31
Heerlijk genoten van de hotstone massage. Raad het iedereen aan!
Tonen: 5  10   20


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info