NATURE HEALTH SOLUTIONS

Reviews

Leuk als je een review schrijft over de praktijk, de behandelingen en/of wat je graag zelf wilt vertellen over jou ervaring(en).

Reviews

17 berichten op 2 pagina's
Laura Holman
05-12-23 01:18:57
Wow en pow niet meer zonder. Ik begon met de wow en pow omdat ik 10 kg wilde afvallen nou dat is makkelijk gelukt. Wat mij nog meer deed verbazen was de rust in mijn hoofd. Ik heb last van ADHD en rust is iets wat ik niet ken. Nu heb ik concentratie, ben veel minder snel afgeleid en het is geen puzzel meer in mijn hoofd. Voor het afvallen niet meer nodig maar voor de rust wel, neem dan nu een halve dosering per dag. Niet meer zonder deze 2 producten
Sonja Kuilman
04-12-23 16:12:23
Ik heb de harmonic card gekocht. Ik was al vaker bij Corinne geweest voor een bioresonantie behandeling dus begrijp beetje was frequenties doen en helpt heel goed de behandelingen. Dus ik kocht de kaart tegen EMF straling. Eindelijk slaap ik eens nachten door. Ik doe hem onder mijn kussen op de rust kant en werkt. Overdag neem ik hem mee in mijn tas en heb veel meer focus en rust in mijn hoofd.
Bianca Ypma Lochmans
04-12-23 16:06:30
Ik ben nu een half jaartje bezig met de wow, pow en booster en ben nu al vanaf 107, 8 kilo naar 87 kilo gegaan. Zonder er een hongergevoel, omdat je van alles moet laten staan. Je gaat met deze producten automatisch minder eten en trek in zoetigheid verdwijnt naar de achtergrond. Waar ik eerst de hele dag liep te snoepen, heb ik er nu geen behoefte meer aan. Tuurlijk trakteer ik mezelf wel eens op een chocolade reep of iets anders, maar heb dan niet de behoefte om het achterelkaar op te eten. Dus deze producten hebben bij mij erg geholpen tot nu toe, want ik ga nog even door om mijn streefgewicht van 75 kilo te bereiken.
Ingrid Grit
04-12-23 15:55:38
De wow, pow en Boost zijn geweldige producten.
Ze zorgen er dat ik geen hongergevoel meer heb en mijn behoefte naar suikers is zo goed als weg.
Inmiddels 25 kilo afgevallen en ik ga nog even door.
Hendrika Willems
04-12-23 15:50:04
Ik zeg ook wow tegen de wow. Ik heb de wow, pow en boost is echt super dit. Meteen na inname dacht ik uuh geen behoefte naar suiker. Corinne zei al je voelt het meteen en ik dacht ja tuurlijk. Ik moet zeggen JA je voelt meteen. Net een paar weken gebruik ik de producten maar wel al 4 kg afgevallen
Ellen Vogelen
04-12-23 15:47:24
Wow wat een product. Corinne liet mij deze proberen. Grappig heet wow maar dat is het ook echt. Had al van alles geprobeerd om af te vallen maar dit is anders. Ik weet niet precies hoe het werk maar gaat iets van signaal naar de hersenen en daardoor heb ik geen honger meer en snaai ook niks meer tussendoor. Na 3 maanden 8,5 kg kwijt geweldig en dat zonder dieet. Heb je twijfels gewoon bestellen het werkt
Kelly Boersma
23-08-22 22:54:32
Een voetreflex behandeling gedaan. Corinne wilde mijn klachten vooraf niet weten. Dat vertel ik wel op het einde zei ze. Ik was verbaasd dat Corinne mij de dingen aangaf waar ik al jaren last van heb. Wow, dit is gaaf. Het is ook zo ontspannen, geweldige ervaring. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende afspraak volgende maand.
Heleen Wiersema
13-05-22 09:00:44
Geen idee wat bioresonantie was maar toch een afspraak gemaakt ivm hielspoor. Ik heb 2 korte behandelingen gehad. Na de eerste behandeling voelde ik dat de pijn veel minder was. ZO 3 dagen na de 2de behandeling helemaal geen pijn meer. Ik kan iedereen dit aanraden.
Karin Frediks
21-12-21 21:11:05
Gezondheiskuur gedaan een waanzinnig resultaat in korte tijd. Was al 7,2 kg kwijt in 21 dagen. Ik ben nog steeds verbaasd hoe makkelijk dit ging, niet meer in de avond iets snaaien wat ik altijd deed. Diëten heb ik meerdere malen gedaan maar dat was niet vol te houden dus uiteindelijk steeds weer gewicht erbij ipv eraf. Ook de zijn er klachten weg waarvan ik dacht nou heb ik al jaren dus hoort erbij. Zo blij dat ik geen opgeblazen buik meer heb en de lage rugpijn ook is verdwenen. Uiteindelijk in totaal 14 kg kwijt. Ik kan dit iedereen aanraden, twijfel niet maar gewoon doen. Dit is andere dan alle andere programma's.
Celina Bosma
30-09-21 16:17:31
Heerlijk genoten van de hotstone massage. Raad het iedereen aan!
Tonen: 5  10   20


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info