NATURE HEALTH SOLUTIONS

Ben jij de nieuwe Govvi promoter..

Je hebt waarschijnlijk wel meer gelezen op mijn website. Ik hou ervan om iedereen te helpen op weg naar een gezond te leven. Hoe leuk is het dan om ook financieel gezond te zijn? Financieel gezond zijn helpt ook mee in dagelijkse gezondheid. Simpelweg omdat geld nou eenmaal een middel is, om de dagelijkse dingen te betalen en te kopen. Met minder geld of schulden neemt het stress niveau toe en dat heeft negatieve werking op ons lichaam. Een goede balans hierin maakt nou net dat beetje meer. 

Misschien heb je wel idealen, maar het komt er niet van. Misschien wil je wel die ene reis maken. Misschien wil je meer tijd voor je gezin. Misschien wil je gewoon lekker je "eigen baas" zijn. Misschien wil je heel iets anders gaan doen maar durf je de stap niet te nemen. Misschien wil je gewoon een beetje bijverdienen of meer dan dat....

Het is allemaal mogelijk als jij het wilt. Verandering is niet altijd makkelijk omdat je partner of familie ergens sceptisch over is. Tot het moment dat je daarboven gaat staan en gaat doen 

"Wat wil jij?"

Je leeft maar 1 keer, dus haal eruit wat erin zit. Wat heb je te verliezen? Niks, het kan alleen maar mooier worden.

De gezondheidsbranche is 1 van de grootste branches ter wereld. Iedereen heeft wel vitamines, voedingssupplementen en huidverzorging in huis. Hoe fijn is het, dat jij het kan aanbieden? Hoe fijn ook dat je mensen kunt bijstaan op weg naar een gezonde leefstijl. Wij doen niet aan "agressieve" verkoop maar aan aanbevelingen. Mensen die de producten gebruiken zijn zo tevreden dat zij zelf het ook willen aanbevelen aan andere mensen. Hierdoor kun jezelf een mooi team opbouwen. Alles leer je wat je nodig hebt om succesvol te beginnen vanuit mijn team. 

Paar voordelen op een rij:

  • geen voorraad in huis
  • geen betalingsafhandeling met je klanten
  • je hoeft geen producten te versturen
  • gratis je eigen professionele website 
  • werken waar en wanneer jij wilt
  • snelle uitbetaling
  • 8 manieren van verdienen
  • uitbetaling per dag, per week en per maand

Verdiensten: 
Hieronder een overzicht van de verdiensten per positie per week.

Risingstar ca. 100- a 200,- dollar per week
Star ca. 200,- a  400,- dollar per week
Starmaker ca. 400,- a 700,- dollar per week
Rockstar ca. 800,- a 2000,- dollar per week
Superstar ca. 2000,- dollar en hoger zonder limiet per week

Verdiensten per week zijn afhankelijk naar de verkoop en de grote van je team. Dit is een richtlijn per positie om aan te geven wat er allemaal mogelijk is en zodat je een indicatie hebt van de verdiensten per week. In deze wekelijkse verdiensten zitten meerdere soorten bonussen die snel kunnen groeien. 

Champion bonus (life bonus) 2x2 is 100 dollar, 3x3 is 300 dollar, 4x4 is 500 dollar en 5x5 is 700 dollar per maand. Met deze bonus kun je heel snel een passief inkomen creeren.

Dan hebben we natuurlijk de dagelijkse verdiensten. Dit zijn de directe verdiensten uit je verkopen.

Ook hebben we leuke uitjes, reizen en events. Waaraan je kunt deelnemen maar je deze uitjes ook cadeau krijgt als je de hogere posities behaald. Hoe leuk is dat...

Nu hoor ik je denken, ja tuurlijk zulke verdiensten? Ook dat is simpel te verklaren. Normaal wordt een product geproduceerd, deze wordt vaak extern verpakt, dan moet het naar een groothandel, dan koopt een bedrijf het in om het vervolgens aan jou door te verkopen. Tevens zit hier ook nog vaak een extra tussenhandelaar waar de groothandel het inkoopt. Iedereen moet hieraan verdienen, dus iedereen haalt zijn marge hier tussen weg. Wij hebben eigen productie en verpakking. Het product gaat rechtstreeks naar de klant. Dus de marge die hier tussen zit is vele malen hoger. Tot 55% wordt uitbetaald aan naar de promoters van Govvi. Hierdoor kan je dus zelf een beetje bijverdienen, een goed of royaal inkomen hieruit creëren. Kijk hieronder de video hoe ons reward plan is opgebouwd en hoe jij snel geld verdienen kan.


Kijk hieronder een presentatie over wat Govvi te bieden heeft. De tweede video is de uitleg over het verdienmodel bij Govvi. 

De sleutel tot succes reik ik je aan, het is aan jou of je die wilt pakken.


Chance your life & Create your dream life

Wil je direct starten? Nou dat kan...

Doe een bestelling van 99 dollar of hoger en zet een vinkje bij promoter tijdens je betaling en je kunt meteen beginnen.

Start vandaag als promoter bij Govvi 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info