NATURE HEALTH SOLUTIONS

Leef Goed

Ik wil jullie graag kennis laten maken met LiveGood. Waarom? Simpel de kwaliteit van de producten is overweldigd en een zeer lage prijs. Vele producten zijn ook biologisch. De missie van LiveGood.....

Om mensen te helpen gezond te worden en gezond te blijven zonder dat ze daar een fortuin aan hoeven uit te geven.

Omdat ruim 92% van de Amerikanen een tekort heeft aan een of meer vitamines of mineralen, halen de meeste mensen niet alles wat hun lichaam nodig heeft uit voedsel. Hoe langer uw lichaam zonder de voedingsstoffen zit die het nodig heeft om gezond te blijven, hoe meer u het voedsel niet goed verteert, uw organen niet meer op topniveau functioneren en uw immuunsysteem kapot gaat. Het is ook de reden waarom zoveel mensen ziek worden.

Suppletie is niet alleen belangrijk, het is letterlijk essentieel voor uw gezondheid.
Omdat de combinatie van ons voedsel ons lichaam niet geeft wat het nodig heeft, en mensen niet dagelijks genoeg frisse lucht en lichaamsbeweging krijgen, wordt dit land ongezonder dan ooit tevoren. Wat erger is, is dat wanneer mensen ziek worden, ze medicijnen gebruiken om hun symptomen te behandelen, in plaats van supplementen om te voorkomen dat het probleem zich überhaupt voordoet. Voor zoveel mensen is dit een eindeloze cyclus geworden, en het wordt steeds erger.

Sterker nog, meer dan 80% van de patiënten die Covid19 kregen, had een tekort aan vitamine D? En tot 82% van de ernstig zieke patiënten heeft een tekort aan vitamine C!


Het FEIT is dat we supplementen nodig hebben. En NU kun je voor het eerst OOIT de meest complete supplementen van de hoogste kwaliteit op de markt krijgen voor prijzen die iedereen zich kan veroorloven! Met LiveGood KUN JE HET VEROORLOVEN GEZOND TE ZIJN!


Het is tijd om iets te veranderen.
Bij LiveGood heeft ons toonaangevende team van deskundigen op het gebied van de natuurlijke gezondheid niet alleen de meest complete, functionele en essentiële vitamines, supplementen en huidverzorgingsproducten gecreëerd die overal verkrijgbaar zijn, met uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit ter wereld, maar omdat we verkoop ze niet via winkels of aangesloten bedrijven, wij stellen ze voor u beschikbaar tegen een fractie van de kosten van andere merken!


Vanwaar onze verbazingwekkende kostenbesparingen zonder in de kwaliteit te snijden. Al onze unieke, hoogwaardige supplementen en huidverzorgingsproducten zijn gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit in de beste productiefaciliteiten ter wereld!
Omdat we alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit (en duurste) kopen, elke batch grondstoffen die binnenkomt inspecteren en goedkeuren en alleen de hoogst gewaardeerde productiefaciliteiten in het land gebruiken, kosten onze producten feitelijk MEER om te produceren dan meest hoogwaardige producten op de markt. Maar in tegenstelling tot de meeste supplementen- en huidverzorgingsbedrijven die hun producten verkopen voor maximaal 10x hun productiekosten om hun verschillende aangesloten bedrijven te betalen, verkopen wij bij LiveGood onze producten rechtstreeks aan JOU, de consument!

Bij LiveGood krijg je ALTIJD PRODUCTEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT
tegen de LAAGST mogelijke prijzen!


Hoe werkt het?
De gezondheids- en welzijnsindustrie is een van de belangrijkste industrieën ter wereld! Helaas zijn de prijzen van veel producten zo hoog geworden dat veel mensen de supplementen die ze nodig hebben niet meer kunnen betalen. Alle LiveGood-producten zijn gemaakt met ingrediënten en grondstoffen van dezelfde hoogste kwaliteit en gemaakt in dezelfde productiefaciliteiten als veel andere superhigh-end producten en supplementen. Net als bedrijven als Costco en Amazon is LiveGood een op lidmaatschap gebaseerd programma dat onze leden aanzienlijke besparingen biedt.
Maar in tegenstelling tot Costco en Amazon bieden we bij LiveGood ALLEEN producten van de HOOGSTE KWALITEIT die overal verkrijgbaar zijn... voor een fractie van de prijs. Elk van onze producten van de hoogste kwaliteit heeft twee prijzen; een lage Niet-ledenprijs, en een nog lagere Ledenprijs.

Dus waarom zijn onze prijzen zoveel lager?
De meeste wellness- en huidverzorgingsbedrijven besteden een zeer hoog percentage van hun inkomsten aan advertenties, of delen maar liefst 50% of meer van hun winst met de onafhankelijke vertegenwoordigers, aangesloten bedrijven, artsen of winkels die de producten daadwerkelijk verkopen. LiveGood is anders.

In plaats van winkels en aangesloten bedrijven te betalen om onze producten te verkopen, elimineren we de tussenpersonen en hun winsten, waardoor JIJ producten van de hoogste kwaliteit kunt kopen die overal verkrijgbaar zijn voor een fractie van de prijs!

Internationaal Wellnesspakket $ 89,95 voor members en $ 129,95 normale prijs
Ontvang 6 van de BEST VERKOPEN PRODUCTEN van LiveGood allemaal in één pakket, voor één lage prijs met GRATIS VERZENDING.
U ontvangt één van elk van de volgende producten:


✓   Bio-actieve complete multivitamine – voor mannen of vrouwen (je kan kiezen tijdens bestelling)
✓   Vitamine D3-K2 2000
✓   Ultramagnesiumcomplex
✓   Biologische supergroenten
✓   Biologische Super Reds (voor meer zuurstof in het bloed)
✓   Factor 4 ontstekingsremmend (omega3)


✓   GRATIS VERZENDING

Belangrijk:   u kunt het International Wellness Pack afzonderlijk of samen met andere producten bestellen. Als u alleen bestelt, betaalt u niets voor de verzending. Als u samen met andere producten bestelt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht voor het International Wellness Pack, maar voor de andere producten gelden de gebruikelijke verzendkosten. Let op genoemde prijzen zijn exclusief invoerrechten en btw. Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt, wordt uw International Wellness Pack verzonden vanuit ons internationale magazijn in Duitsland. Alle aanvullende producten worden nog steeds verzonden vanuit ons hoofdkantoor in Florida, VS.

NAAR LIVEGOOD WEBSITE


Wordt member voor maar $ 9,95 per maand en 1 keer $ 40 dollar voor affiliate. Waarom member worden? Je ontvangt dus extra korting op alle producten maar je verdient ook mee. Je ontvangt ook jou eigen website net als ik. Zelfs zonder promoten zijn er verdiensten mogelijk tot en met $ 2047 per maand!! Dus wil je het bovengenoemde pakket voor $ 89,95 wordt dan eerst member via de onderstaande link en bestel daarna pas jou pakket!!

MEMBER AANMELDING


Zijn er meer producten? Jazeker en je kunt ze ook los bestellen. Ik heb het Internationaal Wellness pakket hierboven gezet dat is het meest verkochte pakket voor de dagelijkse aanvulling van ons lichaam. 

Tevens komt er binnenkort een prachtige doos met verschillende oliën en dat voor nog geen $ 50,00!! Olien zijn normaal zeer prijzig op de markt. De volgende olien zitten in de doos, immuntiy, lemon, lavendel, tea tree, peppermunt en frankincense.Meer producten van LiveGood


multi-vitamin-women_front
multi-vitamin-women_front
complete-plant-based-protein_front
complete-plant-based-protein_front
organic-coffee_front
organic-coffee_front
aminos_fruitpunch_front
aminos_fruitpunch_front
collagen-peptides_front
collagen-peptides_front
methylene-blue_front
methylene-blue_front
sleep-patches_front
sleep-patches_front
energy-and-focus-patches_front
energy-and-focus-patches_front
creatine-front
creatine-front
cbd-pain-relief-cream_front
cbd-pain-relief-cream_front
sbc-instant-youth_front
sbc-instant-youth_front
sbc-ageless_front
sbc-ageless_front


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info