Healthy Quantum

Gezondheidskuur

Gezondheidskuur voor een gezonde en vitale leefstijl. De gezondheidskuur bestaat al meer dan 60 jaar en was vroeger alleen voor de rich & famous vanwege de hoge kosten. De afgelopen jaren is de gezondheidskuur verder ontwikkeld waardoor die nu beschikbaar is voor jou in de meest uitgebalanceerde vorm.

Je lichaam "resetten" is belangrijk en dat is precies wat deze kuur doet. Er zijn verschillende fases tijdens de gezondheidskuur. Deze fases zijn nodig om een reset te bereiken. De gezondheidskuur duurt 65 dagen en kan verlengd worden tot maximaal 84 dagen. 

Misschien wil je 5kg, 10kg, 20kg afvallen? De meeste mensen hebben gewicht verlies van 5 - 10 kg in 21 dagen. Ga aan jezelf werken om je doel te bereiken. Je wilt meer energie. Je wilt afvallen, weer lekker sportief zijn, alles is mogelijk zodra jij ervoor gaat. Afvallen is niet diëten in deze kuur. Geen honger tijdens het programma maar resultaat. Doordat je niet dieet krijg je geen jojo effect maar blijvende resultaten. 

De gezondheidskuur kan je ook doen om andere reden dan afvallen. Want het reset je lichaam. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan huidaandoeningen, acne, darmklachten, diabetes, minder energie, hoofdpijn, migraine, fibromyalgie, stressklachten, slechte nachtrust..... Wacht niet tot klachten verergeren of denk: "nou dit heb ik en is blijvend". Je lichaam is heeft een zelf herstellend vermogen. Door de gezondheidskuur reset je eerst je lichaam, dan boost je jou immuunsysteem, daardoor krijgt het lichaam de kans om dingen te verhelpen. 

Tijdens de gezondheidskuur gebruik je als extra ondersteuning voedingssupplementen als dagelijkse aanvulling voor je gezondheid. 

Iedereen is anders en iedereen heeft een andere reden om mee te doen aan de gezondheidskuur. Hierdoor is een persoonlijk plan belangrijk en daarom kun je hieronder het contactformulier invullen als je meer wilt weten over de gezondheidskuur. Prijs indicatie € 150,- a € 250,-.

KIJK VRIJBLIJVEND "DE VIDEO" VOOR MEER UITLEG


Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je beginnen met de gezondheidskuur?


Neem ook een kijkje op mijn andere website. Daar vindt je meer dan 60 producten zoals natuurlijke voedingssupplementen, superfoods, shakes, vitamines en huidverzorging. Klik hieronder op de button "meer gezondheid" voor mijn andere website. Op deze website kan je ook direct in de webshop bestellen. Heb je eerste nog vragen over een product of wil gratis advies welk product bij je past of wil je dat ik de producten voor jou bestel. Stuur me dan een email op info@enjoy-healthy.nl of stuur een berichtje op Wats App. De producten worden binnen 3 a 5 werkdagen geleverd.

WEBSHOP VOEDING SUPPLEMENTEN

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn