Healthy Quantum

Refresh Your Body

Refresh kuur voor een gezonde en vitale leefstijl. De "gezondheidsreset" bestaat al meer dan 60 jaar en was vroeger alleen voor de rich & famous vanwege de hoge kosten. De afgelopen jaren is de gezondheidskuur verder ontwikkeld waardoor die nu beschikbaar is voor jou in de meest uitgebalanceerde vorm.

Je lichaam "resetten" is belangrijk en dat is precies wat deze kuur doet. Er zijn verschillende fases tijdens de gezondheidskuur. Deze fases zijn nodig om een reset te bereiken. De gezondheidskuur duurt 65 dagen en kan verlengd worden tot maximaal 84 dagen. 

Misschien wil je 5kg, 10kg, 20kg afvallen? De meeste mensen hebben gewicht verlies van 5 - 10 kg in 21 dagen. Ga aan jezelf werken om je doel te bereiken. Je wilt meer energie. Je wilt afvallen, weer lekker sportief zijn, alles is mogelijk zodra jij ervoor gaat. Afvallen is niet diëten in deze kuur. Geen honger tijdens het programma maar resultaat. Doordat je niet dieet krijg je geen jojo effect maar blijvende resultaten. 

De refresh kuur kan je ook doen om andere reden dan afvallen. Want het reset je lichaam. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan huidaandoeningen, acne, darmklachten, diabetes, minder energie, hoofdpijn, migraine, fibromyalgie, stressklachten, slechte nachtrust..... Wacht niet tot klachten verergeren of denk: "nou, dit heb ik en is blijvend". Je lichaam is heeft een zelf herstellend vermogen. Door de gezondheidskuur reset je eerst je lichaam, dan boost je jou immuunsysteem, daardoor krijgt het lichaam de kans om dingen te verhelpen. 

Wat kost het?
De refresh kuur kost € 199,00
Deze prijs is voor de volledige refresh kuur.  De prijs is ook inclusief alle supplementen die jou de dagelijkse ondersteuning bieden tijdens de kuur.


Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je beginnen met de refresh kuur?
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn