Massage

Massages zijn heel ontspannend, helend en rustgevend voor lichaam en geest. Massages verlichten stress van het dagelijkse drukke leven, verzachten pijn in de spieren en bevorderen de doorbloeding zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Tevens wordt het lichaam gestimuleerd tot celvernieuwing, betere stofwisseling en goed laten stromen van energie door de energiebanen. Dus echt een weldaad voor je lichaam.


Klassieke Massage

De klassieke massagevorm is vooral gericht op het soepeler maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid.  Klachten op fysiek- stress- mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen of verdwijnen. Deze massage is tevens de oudste massagevorm.


Natuursteen Massage

Al eeuwen oud maar nog niet zo lang geleden in eens weer herontdekt. Deze massage heeft een diepe helende en ontspannende werking. Wordt gegeven met warme gladde basaltstenen rond de 45 graden. Een basalt steen is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Daardoor kan deze steen de warmte goed vasthouden. De warmte van deze stenen kunnen tot wel 4 cm doordringen in het spierweefsel.

Een natuursteen (hot stone) massage begint met een klassieke massage van het lichaam. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van de opgewarmde basaltstenen. Wanneer het lichaam is gemasseerd met de warme stenen worden de stenen op het lichaam gelegd voor een diepere werking. Dit geeft tegelijkertijd een heerlijk verwarmend gevoel, er ontstaat een diepere ontspanning en bloed-en lymfbanen gaan beter stromen. Dit zorgt ervoor dat blokkades in spierweefsel makkelijker opgelost worden!

AFSPAAK MAKEN


 


  

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram