Healthy Quantum

Disclaimer

Be Healthy & Enjoy Life streeft naar een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens en een goede toegankelijk van deze website. Be Healthy & Enjoy Life behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze website te wijzigingen.

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Be Healthy & Enjoy Life geen enkele aansprakelijkheid indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Be Healthy & Enjoy Life garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan. Be Healthy & Enjoy Life aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Alle afbeeldingen op deze website zijn zelf gefotografeerd of gekocht via Canva, Strato.nl en Albert Heijn.

Van Albert Heijn heb ik, (Corinne van Teijlingen) toestemming om afbeeldingen te gebruiken. Recepten te kiezen voor de weekmenu's en te publiceren op social media en deze website.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten aan ontleend worden.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn