Healthy Quantum

Reviews

Leuk als je een review schrijft over de praktijk, de behandelingen en/of wat je graag zelf wilt vertellen over jou ervaring(en).

Reviews Nature Health Solutions

10 berichten op 2 pagina's
Marjolein Ritsema
18-03-21 18:02:02
Via Groupon een massage gekocht en gelijk een afspraak gemaakt. Wat een heerlijkheid! En wat een leuke ruimte en een leuke vrouw.
Ik ga zeker nog eens terug voor een massage of een voetreflexbehandeling (of een combinatie daarvan), want dit is echt een heerlijk cadeau aan jezelf 👍
Bianca Gudema
17-03-21 09:11:44
Genoten van een combi behandeling van 80 minuten in hartje stad. Packing, massage en voetreflex. Op een warm onderbed. Corinne is flexibel, vriendelijk en bekwaam. Een aanrader om zelf te ervaren! Heerlijk!! Nogmaals dank!
Brenda Wierbos
02-03-21 08:20:59
Ik heb bij Corinne een voetreflex behandeling gehad, gewoon om eens uit te proberen. Ik heb her en der wel wat klachten die al langer bestaan, waaronder schouderklachten. Ik had gezegd dat ik daar wel wat verbetering in wilde. Tijdens de behandeling vroeg ze ook naar nekklachten, en ja, inderdaad had ik die ook. Onvoorstelbaar dat zij kan voelen aan je voeten waar je klachten of blokkades hebt. Na afloop van de behandeling onder het genot van een kopje thee kwam ik al snel tot de ontdekking dat mijn schouder veel bewegelijker was geworden. Een soort blokkade was opgeheven. Ik raad het iedereen aan die klachten ergens heeft. Naast dat je heerlijk kunt ontspannen is het ook nog eens goed voor je klachten!
Marijke van Zanden
24-02-21 18:55:08
Ik had een combi geboekt van een pakking met een voetreflextherapie. Dit bleek een fantastische combinatie te zijn voor mij. Mijn lijf eens helemaal laten verwennen in een heerlijke rustgevende sfeer. De pakking was erg lekker, helemaal omdat ik helemaal omgeven werd door de warmte van de thermodeken. En dan de voetreflextherpie, eveneens heerlijk. Vooral na die tijd kon ik merken dat het mijn rug veel goed heeft gedaan. Helaas door de lockdown niet kunnen gaan maar het mag weer en ik ga weer !!!
Melanie van Huizen
24-02-21 17:22:46
Via mijn vriend kwam ik in november bij Corinne voor een voetreflex. Ik wist helemaal niet wat het is of waarvoor het helpt maar mijn vriend was een week eerder gegaan en die zei: "hier moet jij naar toe". Ik heb al een afspraak gemaakt voor je. Allereerst wat een fijne sfeer. Corinne stelde me paar vragen voordat ze begon met de behandeling. Ze vroeg of ik klachten had. Ja, heb ik wel maar zei daar niks over. Mijn vriend had gezegd: "zij vindt jou klachten toch wel en dan weet je dat zij jou kan helpen". De heerlijke warmte op de behandeltafel gaf mij direct ontspanning. Corinne legde uit wat ze doet en wat ik kon voelen. Na een korte tijd zei ze: "heb je darmklachten"? Ja, al heel mijn leven. Toen zei ze of ik pijn had tussen de vijfde en zesde wervel. Dat klopt is gebeurd na een val ooit. Ik was totaal verbaasd, ze vindt van alles. Al tijdens de behandeling voelde ik me losser, maar de volgende ochtend was ook de druk weg tussen die wervels. Ik heb direct weer een afspraak gemaakt voor 4 weken later, helaas ging deze niet door omdat de praktijk dicht moest ivm lockdown. Corinne schreef mij of ik een review wilde plaatsen omdat de website is vernieuwd en daarvoor niet kon. Ook blij dat ik weer een afpraak kan maken binnenkort.
Tonen: 5  10


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn